Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor jöttök össze egy fiúval/lánnyal?
Na szóval, valamikor beszélgettünk az egyik baratnommel Es mondta hogy ő csak akkor jön össze egy sráccal, ha el tudja magukat képzelni 20 ev múlva pl, hogy együtt utaznak Es meg mindig együtt vannak Es szeretik egymást (talán gyerekkel is, hazastarsakkent, de ez nem kötelező) Es Jo páran mondtak hogy ők is csak akkor jönnének össze ha kb 5 ev múlva is -reményei szerint- együtt lennének
Csak azért vagyok Kivancsi mert En EDDIGI kapcsolataim során nem neztem a jövőbe
Legalábbis max 1 évig de több szerintem nem
Szóval a kérdésem az, hogy ti is csak akkor jöttök össze Es sráccal/csajjal, ha meg 5 ev múlva is el tudod magatokat képzelni együtt?
En is így vagyok mint a #2
De van aki ezen felháborodott hogy miért, ennek mi értelme
Pedig emiatt a barátnőm sok fiút elhalasztott, csak azért mert nem tudta magukat elképzelni a jövőben
#1 köszi a választ :)
Én akkor jövök vele össze, ha külsőre bejövünk egymásnak, tudunk mindig beszélgetni, jól érezzük magunkat együtt.
20éves vagyok, eddig egyik barátnőmmel se gondoltam bele, hogy mi lesz 20 év múlva. Élveztem minden pillanatát, jól éreztük magunkat, együtt lógtunk aztán ha nem működik akkor szakítunk, de ha minden jó akkor meg úgyis együtt maradunk.
Nem kell ennyire görcsösen szabályok szerint dönteni mindig. Élvezzük az életet. Én azt sem értem amikor valaki mindig pontosan 3 hónapot vár az első aktussal. Ha szeretik egymást, van lehetőség, és tényleg passzol minden, akkor szerintem lehet nyugodtan. Persze ha valaki így szeretné én nem szólok bele, viszont próbálkozni fogok. :D
20F
14 éves voltam és nagyon megbántam, most 15 vagyok és most is megbántam, szóval még várok vele
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!