Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam el, hogy szerelme...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el, hogy szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy fiu akit már fel éve ismerek és nagyon rendes, cuki, aranyos és tetszek neki meg ő is nekem, de nem járunk. Elég messze lakik tőlem de végülis meg tudnánk oldani a talit csak hat anya tuti nem engedne meg mert 14 éves vagyok és meg nem szeretne ha fiuznek, a fiu 17 éves.

Arra gondoltam, hogy először unokatesomnak mondanám el mert ő ilyen fiatalos és valamennyire megért és regen is vele beszeltem meg az ilyet. De nem tudom, hogy mit szólna ehhez..és hat van az a 3 év korkülönbség szerintem nem olyan sok de ki tudja mit szólnának hozza.

Szerintetek is először uncsimnak mondjam el és utana meg mondanám anyanak. De anyanak meg semmiféle képpen nem szeretném először neki mondani mert ő ideges lenne és egybol azt csinálja h tiltsd le meg nem beszélhetsz tobbet vele stb..(tapasztalat)

Válaszokat előre is koszi:)

2017. dec. 26. 19:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem az unokatestvér beavatása mindenképpen jó ötlet! Én is azt tenném a helyedben...

Éppen most vagyok én is olyan szituban, hogy inkább az unokatestvéreimmel társalognék szívesen mindenről ami foglalkoztat, mint a szülőkkel...

2017. dec. 26. 21:09
 2/2 A kérdező kommentje:
De szerinted hogy kezdjem? Hogy mondjam el neki?
2017. dec. 27. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!