Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lessz még a neve a fejemben?
Figyelt kérdés
Az a szomorú helyzet ,hogy már majdnem fél éve ,hogy szakított velem a barátnőm és a neve még mindig a fejemben van , első szerelem volt , nektek mennyi ideig volt a neve a fejetekben ? Eleget gondoltam arra ,hogy mit tett velem és szégyelhetné magát ... De az a szívem szerint csodálatos és fejem szerint utálatos a neve ,még mindig legalább naponta 1-2 szer beugrik .... Mióta szakitottunk nem is beszéltünk csak találkoztunk ,legközelebb két és fél hónap múlva biztos fogunk találkozni ,hogyan viszonyuljak hozzá (fél napot össze leszünk zárva ) de nem tudom ,hogy hogyan viszonyuljak hozzá legyek kedves ,vagy legyek közömbös ? Vagy legyek közömbös és ha hozzám szól akkor kedves ? Az a helyzet hogy a szívem egy nagyon ici picit még mindig szereti ,és az agyam meg haragszik rá , előre is köszönöm a segítségeteket és a jó tanácsaitokat !2017. dec. 26. 06:58
1/2 anonim válasza:
Az első szerelemre szerintem mindenki emlékszik.Sőt még én is.Ez bennünk marad mert ő volt az első.Úgy volna jó ha nagyon ritkán gondolnál rá.Milyen okból vagy vele összezárva?
Azt ajánlom hogy próbálj meg másik lányba beleszeretni.Ismerkedj sokat, így biztosan találsz magadnak valót.
2/2 anonim válasza:
Közel 50 felejthető kapcsolaton, sok-sok egyéjszakáson, egy elrontott házasságon túl, évtizedek óta boldog házasságban élve is emlékszem az első szerelemre. Ez így szép. Így van rendben. Minden emlék megfakul idővel, a legtöbb csajnak már a nevére sem emlékszem, és simán elmennénk egymás mellett az utcán, ha találkoznánk. De az első szerelem örök emlék marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!