Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mire gondoljak vele kapcsolato...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondoljak vele kapcsolatosan?

Figyelt kérdés
Sziasztok.. van egy 15 éves lány barátom és 17 éves fiu vagyok.. a lánnyal pár honappal ezelőtt volt egy éjszakás kalandunk 1 honapig kerűlt hozzam sem szolt ugy vettem hogy utál.. de majd kibékűltűnk.. jó barátok lettűnk csak már más én szeretem őt nagyon.. de én is ugy vélem mintha ő is szeretne engem viszont csak titokban ahogy én is őtet nem akarom hogy azt hidje még mindig szeretem mert nem akarom el vesziteni őt ugy vagyok vele inkább barátok mint semmik.. ma a szemétláda testvérem el árulta neki fészen hogy én szerelmes vagyok bele a lány olvasta nekem le meredtem de ő nem szólt semmit... majd mellé űltem és mondtam neki ne higyj neki mert ha szeretnélek akkor nem igy álnék hozzád ez miatt nem akarlak elvesziteni nem szolt semmitsem a lány majd elment mondtam neki megyek én is vele ő mondta ne menjek vele mondom jólvan ugy mondva kicsit fájt belém nyilalt.. majd vissza jőtt szerintem el gondolkodott és akkor szolt egy zene át kőltőtte nem azt énekelte ami a zenébe van szőveg ha nem azt hogy nem fogsz elvesziteni meg ilyeneket.. és ebből levettem hogy oké ez nekem szolt.. hálistennek kibékűltűnk de valamien módon kicsit parázok ettől az egésztől hogy elveszitem mert nem tudom mit érezhet irántam de azt tudom hogy azóta egyre tőbbet és tőbbet néz mélyen a szemembe.. na most ezt minek véljem szerelemnek vagy valami másnak mert ő sose volt velem ilyen eddig amig kinem kezdtem vele ..

2017. dec. 24. 22:18
 1/2 anonim válasza:

Lehet idő kell neki. Mivel elmondta neki testvéred mit érzel, de te meg azt mondtad nem igaz, kicsit össze zavartad vele.

Az a legjobb ha őszintén elmondod neki mit érzel. Merd felvállalni az érzéseidet.

2017. dec. 25. 15:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Így igaz:)
2017. dec. 25. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!