Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne gondoljak rá és ne álljon meg az életem nélküle?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel most ismerkedünk és én nagyon szerelmes is vagyok belé. Az a baj eddig sem tanultam jól ebben az évben de ezek után pláne nem fogok tudni mert csak rá tudok gondolni egész nap és arra, hogy mikor leszünk újra együtt. Boldog vagyok, hogy az életem része de félek mi lesz ha már nem lesz az.. egyszerűen nem tudok meglenni nélküle. Hétvégén nem làttam már majdnem bele voltam betegedve. Több kapcsolatom is volt (bár ez még nem az), de így még sosem éreztem magam. Mit tegyek? Jelenleg 5 tantárgyból állok bukásra és másra a fiun kivül koncentrálni sem tudok :( tanácsokat légyszi :) 18/l2017. márc. 14. 11:13
1/3 anonim válasza:
5 tantárgyból állsz bukásra... mit szeretnél kezdeni az életeddel? Gondolom a felsőoktatás kilőve. Ilyeneken agyalj inkább, ne azon, hogy mennyire bele vagy zuhanva valami kis csírába, mert szép dolog a szerelem, de attól még éhen fogsz dögleni később.
2/3 anonim válasza:
Mit tegyél? Tapsold meg magad, hogy 18 évesen itt tartasz.
Keress egy pszichológust, mindenki volt már szerelmes, de amit te csinálsz, az beteges.
3/3 anonim válasza:
Mit tegyél? Örülj! Most végre van mire ráfognod, hogy miért nem tudsz tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!