Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, aki tetszik. De van barátja. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy az egy alattomos sza*házi, aki beleköp mások kapcsolatába, de egyáltalán nem tudom kiverni a fejemből a lányt. Régebben a lány mintha kezdeményezett volna felém, úgy hogy odajött hozzám és köszönt, én pedig idióta módjára visszaköszöntem és otthagytam, mert féltem az érzelmektől. Ez volt másfél éve. Most meg már barátja van. Ezt nagyon elcsesztem. 18/F2017. dec. 22. 19:24
12/12 A kérdező kommentje:
Üdv.
Élek és virulok. Gondolkodtam egy ideig, hogy kiről, melyik lányról is szólhatott a topik, de már beugrott. Azóta volt pár kezdeményezésem lányok/nők felé, de még mindig semmi.
nov. 11. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!