Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek én mint lany ilyenkor?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek én mint lany ilyenkor?

Figyelt kérdés

Van egy fiu akivel mar alakuloban vagyunk minden nap talalkozunk(szo szerint) nagyon aranyos kedves fiu csak 1 problema van...

Ő az a visszahuzodobb lany tarsasagaban es csondesebb,viszont facen meg allandoan bokol es nagyon cuki

Nemertem mert fel elobe ha irni meg tud jokat

Es a 2 baj hogy ez miatt van ugy hogy csak setalunk es nema csond van

Segitsetek mit tudok tenni vagy hogy tobb onbizalma legyen nemtudom sose voltam ilyen helyzetbe?

2017. dec. 21. 21:02
 1/3 anonim válasza:

Írkálgass neki facen, le fogja szűrni, hogy mi a dolog és való életbe bátrabb lesz...sok sikert. Am hány éves vagy?

17/F

2017. dec. 21. 21:45
 2/3 A kérdező kommentje:
15
2017. dec. 22. 10:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Én ugyan így voltam egy lányal. Hetekig itunk egymásnak és amikor meglátogattam mintha nem is ismerne meg,aztán másik napokon is találkoztunk,de egy hónap után is alig szólalt meg. Próbálj valóéletben beszélgetni vele magatokról.
2017. dec. 22. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!