Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Szeptemberbe mentem új suliba,ott az egyik lány osztálytársamba beleszerettem! (Lány vagyok és biszex)

Azóta ez a lány elment másik suliba,de tartjuk a kapcsolatot.

Nem csak egyszerűen tetszik,hanem halálosan szerelmes vagyok belé!

Nem tudom,hogy ő biszex-e!

Szerintetek elmondjam beki hogy szeretem?

Mert ugye akkor 2 lehetőség van vagy ősszejövünk vagy nem!

De félek hogyha nem akkor már nem akarja velem tartani a kapcsolatot,de én abba belehalok.

Vagy kezdésnek csak annyit mondjak neki,hogy én buszex vagyok?

Elmondjam neki?

Hogy mondjam el neki?(mindenképpen személyesen kéne)!

Normális válaszokat légyszi!

2017. dec. 19. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Először mond el neki, hogy biszex vagy, utána pedig hogy iránta többet érzel a barátságnál. Tedd hozzá, hogy semmiképp se akarod elveszíteni, mert benne megtaláltad mindent, amit egy társban kell. Barát, társ, szerelem. Ha nem érez irántad semmit, mond neki, hogy legalább azt engedje, hogy mindig tudj róla, fontos neked. Ha ne adj isten ő elküldene a p.csába, engedd el, lehet később keres majd, lehet nem, de neked tovább kell élned az életed. Sok sikert kívánok őszintén! És csodás ember vagy, hogy felmered vállalni, hogy ki vagy mi vagy. Hajrá csajszi!
2017. dec. 19. 21:25
 2/3 A kérdező kommentje:

Kedves első,köszönöm a bíztatást!

Az túlzás,hogy felmerem vállalni.

Egy napon mondjam el neki hogy biszex vagyok és hogy szeretem,vagy külön más időpontban?

Várom a többi válaszokat is!

2017. dec. 20. 09:44
 3/3 he84 ***** válasza:

Szerintem külön időpontokban mondd el neki, hogy ne egyszerre érje őt hirtelen mindkettő és hogy legyen némi ideje elfogadnia, hogy te biszexuális vagy. De ne hetek múlva mondd el a másikat, inkább maximum 3-4 nap különbséggel. Bár lehet, hogy azóta már megtetted. Ha igen, mi lett az eredmény? Plusz még az 1. válaszolóval egyetértek!

És én is biszexuális vagyok. Az 1. szerelmem 2013-ban egy lány volt, de egyoldalú volt. Eleinte kíváncsiságból, barátságból 1-1 apróságba belement, de később megijedt és durván elhajtott sajnos. Pedig előtte pár éves barátságunk volt, szóval fura volt. Eléggé szenvedtem, volt szerelmi bánatom, csalódottságom is. Később kissé kibékültünk, de semmi nem lett ugyanaz, néha füllentett nekem és megtudtam róla ezt-azt, így hát végleg szétmentünk. Remélem te nálad nem ez lesz.

2018. febr. 3. 20:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!