Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez most (kezdődő) szerelem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most (kezdődő) szerelem vagy csak fellángolás?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel már beszélgetek egy ideje Facebookon. Nemrég találkoztunk is. Nem kimondottan az esetem külsőre. Gyakorlatilag teljes ellentéte annak, amit eddig ideálomnak tartottam úgy külsőre, mint belsőre. :)

Már neten is szimpatikusnak találtam, de élőben még jobban "elvarázsolt".

Nagyon tetszik az is, hogy visszahúzódó, kicsit antiszociális beállítottságú pedig ez taszított. Idáig.

Fiatalabb is nálam. Eddig mégcsak a korombeliek sem jöttek be...most jött ő...aki fiatalabb és basszus nem érdekel.

Nem volt még barátom. Akikkel eddig randiztam azok a találkák enyhén szólva gázul sikerültek. Vele már az első perctől kezdve egyhullámhosszon vagyok. Nem éreztem feszélyezve magam a társaságában. Sőt! :D Pedig én is elég ideges, izgulós típus vagyok.

Egyszerűen olyan érzéseket vált ki ami nagyon új és életemben először érzem azt, hogy ő más mint a többi. Na, jó ez nagyon klisének hangzik de így van.

Bocsánat ha zavaros az egész. De nehéz szavakba önteni mindezt.

17l

2017. dec. 18. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Minden kezdődő szerelem egy hirtelen fellángolás, nem? :D

(Jó, nem teljesen, de van amelyik.)

Szóval szerintem várj egy kicsit, majd kialakul a dolog, ha tényleg szerelmes vagy, azt tudni fogod.

2017. dec. 18. 18:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Tényleg. :D Csak azt, hogy a kelleténél többet gondolok rá. :d
2017. dec. 18. 18:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Várj egy hetet, vagy akár többet, aztán majd kiderül. Gondold végig, hogy mit éreznél, ha elveszítenéd. Aztán gondolj bele, hogy milyen érzésekkel tölt el, ha arra gondolsz, hogy jártok a sráccal.

Tetszik más is rajta kívül? Ha igen, akkor ő mióta? Általában, aki tetszik, az mennyi ideig szokott tetszeni?

Ilyeneken gondolkodj, mérlegelj, vagy csak hagyd egyszerűen, hogy kialakuljon a dolog. Nem kell semmit se túlkomplikálni. :D

2017. dec. 18. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!