Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúnál kezdeményezés?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúnál kezdeményezés?

Figyelt kérdés

Szerintetek mit csináljak? Ráköszönjek? És hogy, mosolyogjak stb?:) Nagyon izgulok mert mindenképp beszélőviszonyba akarok vele kerülni a szünetre. Segítsetek légyszi!

17/L ő 18/F

2017. dec. 17. 20:07
 1/10 anonim ***** válasza:
osztalytarsad?
2017. dec. 17. 20:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Évfolyamtársam.
2017. dec. 17. 20:26
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Ja éss ismeritek egymást legalább látásból Köszönj neki. Keresd a szemkontaktust mosolyogj de ne vicsorogj,csak természetesen. Bróbálj beszélgetni vele tudd meg mi érdekli és arról. De azért ne lógj rajta folyamatosan. Ha nem mersz odamenni hogy beszélgess írj rá esetleg hogy szia,mizu? Vagy ilyesmi. Viszont ne izgulj mer gázul is kijöhetsz belőle:)
2017. dec. 17. 20:27
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Ne tedd már magad a pasiknak, mert az gáz..
2017. dec. 17. 20:45
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem teszem magam, csak megadom a kezdő lökést. A kettő nem ugyanaz ;)
2017. dec. 17. 20:54
 6/10 anonim ***** válasza:
15%

Ha akar valamit, majd lép ő. Nem hiszem, hogy bármi hátrányod származna abból, ha véleltenül nem ismerkednél meg vele.

Nálam a "belépő" az,ha a lányban van annyi tartás,hogy nem kezd holmi béna mosolygásba meg "jelelgetésbe", mintha kaparna egy kapcsolatért.

Rettenet sok férfiatlan fiú van, te találtál még egyet. Ha neked ez kell...

2017. dec. 17. 21:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Ne általánosíts. Lehet hogy te tökös vagy, neki meg még sosem volt kapcsolata, így rá kell segíteni az ismerkedésre. Ezzel semmi baj sincs, nem lesz kevésbé férfi. Viszont úgy tűnik mintha te csak a skalpokat gyűjtenéd, nálad nincs olyan hogy a lány közeledik. Már miért ne lehetne mosolyogni? Nevetséges :D
2017. dec. 17. 21:09
 8/10 anonim ***** válasza:
25%

Mi az,hogy rásegíteni az ismerkedésre? :D Ilyen nincs.

És a kezdeményezési készség sem függ attól,hogy volt -e valakinek kapcsolata vagy sem. Ne próbáld mindenképpen megcáfolni, amit mondok. Bár az ember hajlamos arra,hogy a saját véleményét támogató véleményekhez mosolyogjon, a neki nem tetszőt lehurrogja. Mrt én válaszoltam a kérdésedre, te meg belekötöttél, de ha azt írtam volna,hogy "Nyugodtan mosolyogj!" ;" Vagy köszönj rá!" vagy esetleg beszúrtam volna még 1-2 Coelho idézetet a boldogságról, hogy az élet milyen szép,akkor köszönted volna szépen a támogatásom. Nos, te egy mosolygáson is izgulsz, fogalmam sincs,hogy akarsz te vlaakivel ismerkedni, de okés, csináld.

Ja, és nem vagyok skalpvadász. Nagyon nem. A komoly kapcsolatok híve vagyok, és minden más lehetőséget elítélek.

2017. dec. 17. 21:17
 9/10 anonim ***** válasza:
86%

Egy komoly kapcsolatban a szeretet szamit. Nem szamit hogy ki lep elobb, az szamit hogy szeretik e egymast. Te a fogyatekos illemtan hive vagy.

Mi szarmazna abbol ha nem ismerkedne meg vele? Talan egy rohadt jo kapcsolata lenne ha kozeledik fele. Gondolkodni meg en fogok.

Nalad az a belepo ha a lany nem kapar a kapcsolatert. Es te ki a szart erdekelsz?

Idetolakodsz a fogyatekos rogeszmeiddel hogy a lanynak tilos kezdemenyezni, irigykedj mashol a sracra. Te szepen kaparsz a lanyok utan, a srac meg jol jar ezzel a csajjal.

Szarlehet ugy elni hogy valaki tart attol folyamast hogy gaz e az amit csinal.

2017. dec. 18. 09:33
 10/10 anonim ***** válasza:

#9:

1. szó sincs szeretetről, meg komoly kapcsolatról, ez a két ember még nem is ismeri egymást.

2. honnan tudod,hogy a srác jól jár ezzel a csajjal? Lehet,hogy két különböző világ a két ember, és egymást még barátnak sem tudnák elképzelni.

Szegénykém, úgy felháborodtál,remélem,nem ment fel nagyon a pulzusod.

2017. dec. 18. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!