Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 fiú az osztályomba akibe szerelmes vagyok de de mit tegyek? TöBbi lENt
Szóvál abba a fiuba vok szerelmes elég rég,szoktam neki ,,jeleket,, adni pl mosolygás ,vélletlenszerű ránézés , ő is szokta ezeket csinálni. De nem tudom h beszéljek vele mit tegyek h jóba legyünk(néha szokott tőlem kérdezni vlm). Nemrég csináltam messengert és ott bejelölt (ő jelölt be először nem én) és én ennek nagyon megörültem de nem ír rám én még félek kezdeményezni
Segítsetek h mit tegyek hogy érjem el h beszélgessünk ? És h megtudjam vajon tetszem-e neki ?
Nem tudom hany eves vagy.
Szerintem ettol fugg, marmint ha 8.-os vagy akkorirj ra, mert tobbet nem fogod latni, de ha most kezdted a gimit/idosebb vagy ne irj ra ilyen cellal.
Tudod, hazi nyulra nem lovunk ;)
14/l
1. Válaszoló:
Köszönöm. De nem merek mert eléggé félénk vagyok , és félek h nem válaszol
2 válaszoló: Nem azért tettem fel a kérdést h azon nyomozz hány éves vagyok hanem h segíts kérlek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!