Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves srác vagyok. Szerintetek korban illene hozzám 16-20 éves lány?
Sziasztok!
Kérdésem adott.
Mégpedig a következő.
20 éves srác vagyok, korban 16-20 éves lányok illenek-e hozzám szerintetek?
16 éves nem fiatal esetleg?
Bár ismerek olyat aki 16 évesen jóval érettebb, mint 20 éves társai.
Külsőleg 189cm magas, kék szemű, világosbarna hajú vagyok.
Belsőleg pedig nyitott, beszédes típus vagyok. Általában kedves, segítőkész.
Hobbim a fotózás illetve nagyon szeretek biciklizni
De vdgukis nem ez a kérdés, hanem az, hogy korban szerintetek milyen lány illik hozzám?
20/f Nyíregyháza környékéről
Pont ma néztem egy ilyen műsort erről, hogy egyes embereknek mi a véleménye a hatalmas korkülömbségről.
Bejött egy nő, és mondta, hogy ő és a férje között 29 év van, és házasok meg 2 gyerekük van. Szeretik egymást. Ez a lényeg szerintem, nem a kor.
A nőnek az anyja nem tudta ezt feldolgozni 10 év után sem, mert nála is idősebb volt lánya választottja.
Felfogás kérdése minden.
Ha ez segít, én ismerek olyan lányt, aki 15 évesen huszon pár évesekkel jár bulizni, csókolozik velük stb. Ha ő nem szégyelli magát, akkor neked sem kell.
Plusz dolog, hogy az mindig csak jó, ha egy kapcsolatban a férfi az idősebb, mert a férfiak később érnek elméletileg.
Sok sikert, biztosan fogsz találni valakit, akivel szivesen tervezgetnéd a jövőd meg ilyesmi. Persze nem huszon évesen, szóval ne aggódj ha nem úgy sül el a dolog ahogy szeretted volna.
Remélem értetted mire szerettem volna kilyukadni. :D
"vdgukis"
Csak én nem értem mi ez a szó?
Mi a jelentése?
Amúgy szerintem a 16 éves lány azért lenne túl fiatal mert
Jobbik esetben ő középiskolába jár és te már gondolom dolgozzol
Végülis. Csak nem javította ki a Tablet..
Nem dolgozom, tanulok.
Örülök, hogy tisztáztad, hogy nem szexuális célból tetted fel a kérdést, és hogy számodra fontos az érzelmi érettség és az intellektuális összhang a párkapcsolatban. Az érettség, intelligencia és közös érdeklődés valóban kulcsfontosságú tényezők, amikor egy kapcsolatot fontolgatsz.
### **További gondolatok a megfelelő korosztályról:**
1. **Érzelmi és intellektuális összhang:**
- **16 évesek**: Egyes 16 éves lányok valóban meglepően érettek lehetnek, mind érzelmileg, mind intellektuálisan. Ha egy ilyen lánnyal találkozol, és érzitek a kölcsönös vonzalmat és megértést, akkor a kor nem feltétlenül akadály. Azonban fontos figyelembe venni, hogy ez az életkor még mindig a felnőttkor küszöbén van, és sok fiatal ebben az időszakban még formálja az identitását és jövőképét.
- **18-20 évesek**: Ebben a korosztályban a lányok általában már kialakultabbak, érettebbek, és közelebb állnak hozzád életfázisban is. Egy ilyen kapcsolatban könnyebben találhatsz közös célokat és értékeket, valamint hasonló élettapasztalatokat.
2. **Érdeklődési körök és életcélok:**
- **Érdeklődési körök**: A közös hobbi, mint például a fotózás és biciklizés, lehetőséget ad arra, hogy közös időtöltést találjatok, ami elmélyítheti a kapcsolatot. Ha olyan lányt találsz, aki hasonló érdeklődési körökkel rendelkezik, az nagyban hozzájárulhat a kapcsolat sikeréhez.
- **Életcélok**: Ahogy a lányok idősebbé válnak, valószínűbb, hogy konkrétabb terveik és elképzeléseik vannak a jövőjükről. Ez az összhang könnyebben megtalálható egy 18-20 éves lánnyal, aki már gondolkodik a továbbtanulásról, karrierről vagy más hosszú távú célokról.
3. **Kommunikáció és megértés:**
- **Kommunikáció**: A megfelelő kommunikáció bármely kapcsolat alapja. Ha egy lánnyal jól megértitek egymást, nyitottak vagytok a beszélgetésekre, és tisztelitek egymás véleményét, akkor az életkor kérdése háttérbe szorulhat.
- **Megértés és tisztelet**: Függetlenül a lány életkorától, az a legfontosabb, hogy kölcsönös tiszteleten alapuljon a kapcsolatotok. Ha mindketten éretten kezelitek a kapcsolatot, és figyelembe veszitek egymás igényeit és határait, az életkor kevésbé válik problémává.
### **Összegzés:**
Végső soron a legfontosabb tényező az érzelmi érettség, az intellektuális összhang és a közös érdeklődés. Ha találsz egy olyan lányt, aki ezekben a szempontokban megfelel, akkor a korkülönbség kevésbé lesz releváns. Természetesen fontos, hogy mindketten jól érezzétek magatokat a kapcsolatban, és hogy a kapcsolatot kölcsönös tisztelet és megértés jellemezze. Ha ezek megvannak, akkor a kor kérdése csak egy apró részlet lesz a nagy egészben. De amúgy szerintem ezeken kívül 8 éves kortól simán. Nyilván nem most, hanem amikor már ő is nagykorú lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!