Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogyha tetszik egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogyha tetszik egy lány?

Figyelt kérdés
Jó barátok vagyunk, de csak barátok. Egy évvel ezelőtt az egyik barátom elmondta neki hogy tetszik nekem, akkor úgy nem igazán beszéltünk egymással, de mára jó barátok lettünk. Persze szép lány és más embereknek is tetszik de nemhiszem hogy én vagyok a legjobb fiú barátja. Ha jól alakul minden, karácsonykor elmegyünk korcsolyázni, de azt nem tudom hogy csak ketten, vagy többen. Túl félénk vagyok hogy mondjuk megmondjam neki újra hogy tetszik, vagy hogy közeledjek. Mit tanácsoltok?

2017. dec. 16. 20:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Beszélgessetek,csak finoman közeledj hozzá. Ha úgy látod,hogy te is tetszel neki,vald be neki. Ha még így se mered fogd meg s kezét,öleld meg, esetleg arcrapuszi.
2017. dec. 17. 09:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a tanácsot :)
2017. dec. 17. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!