Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? 14/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 14/F

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam aki nagyon tetszik kb. 1éve. Mindigig volt valami köztünk, de csak most érzem úgy, hogy itt több van, mint barátság. Suliba együtt járunk (plusz a legjobb barátnője) voltmár többször is, hogy elvette a telóm mert neki nem volt nála meg csak szimplán mert az enyém jobb, mint az övé, képeket csinál vele játszik rajta stb. Egyszer beállította saját magát háttérképnek és azót ő a háttrképem (nem tudom miért, de nem ha vissza állítom akkor az nem tetszik neki) sokan azt hiszik, hogy járunk még a tanárok is, de erről még nem beszéltünk soha. Nem tudom, hogy mit érez irántám.(Nem akarok nagyon nyomulós lenni, hogy ráírok.) Nem tudom mit csináljak :( 14/F

2017. dec. 16. 14:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdeményezésként szánja, hogy igy piszkál, hogy felhívja magára a figyelmedet :) Szerintem nem fog nyomulósnak hinni ha ráirsz szerintem sok lány örül annak :) Hivd el kettesbe valahova :)
2017. dec. 16. 14:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele és egész jól ment, meg van kettőnk közt szerlem csak tovább kéne lépni, de azt személyesen.
2017. dec. 16. 15:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál, segített
2017. dec. 16. 15:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!