Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki, mert ha igen elég furán mutatja ki néha?
Mindig látom hogy néz órákon mert úgy ülünk hogy én teljesen jobb oldalt ő meg teljesen bal oldal ugyanabban a sorban. Mindig rádől a padra órákon és engem néz. Szünetben egyszer bohóckodtam én a legjobb barátnőm meg a barátnőm barátja és teljesen kiborult. Elkezdett veszekedni velem hogy hagyjam már békén a legjobbbarátnőm barátját és mondta hogy elege van ebből.
Belevágott a padjába aztán kiment a teremből.
En meg teljesen lefagytam.
Egyszer azt játszottuk h9gy összemérjük a kezünket h9gy minek nagyon és amikor hozzáérintettem a kezem az övéhez akkor megfogta a kezemet aztán megszorította aztán elengedett és odament a barátaihoz.
Nem merek rá írni mert félek hogy még mindig ki van rám akadva attól amikor ökörködtünk.
Én nagyon szeretem de ha leszar engem akkor nem tudok mit csinálni.
La is tiltott mindenhol kivéve viberen szóval ott még tudnék neki írni de nem merek.
16éveslány vagyok ő meg 17
Valahogy ezt meg kéne vele beszélned :/
De ezek alapján nagyon nehezen nyílna meg
De igen,fent áll a lehetősége,hogy tetszel neki,mivel csak úgy nem nézegetünk senkit,főleg nem rendszeresen..
A letiltás mögött talán pont az állhat,hogy azt hiszi,hogy nem tetszik neked,vagy ilyesmi,de ebben nem vagyok biztos..viszont az féltékenységre utal,amit mondtál,hogy úgymond bökte a csőrét,hogy a barátnőd barátjával ökörködtél (őhelyette)
Akar a szerelem jelei, ezek, akar nem, ez a srác totál zakkant. Érdekelne, hogy mi a fene fogott meg benne...
Kezdjük ott, hogy mikor elkezdtem olvasni, azt hittem, hogy ő egy lany...
Sztem sürgősen felejtsd el, ez nem normális!
Köszönöm a kérdéseket és néha tényleg nagyon lányos de színész szóval lehet h ezért.
És neha nagyon kedves tud lenni, foleg velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!