Hogyan mutatja ki egy zárkózott fiú, ha tetszem neki?
Van egy fiú, aki egész sokszor néz, és nem tudom, mellém néz-e vagy csak elgondolkodik
Elsősorban fiúktól kérdezném, gesztusokra gondolok.
Mert pl ha valaki nem néz rám a közelemben, azt gondolom, nem tetszem neki, de ennek az ellentétét és ezt olvastam valahol, ezért kicsit összezavarodtam
Fiúk, kérlek írjatok apró jeleket (pl.: a közeledben nem annyira zárkózott? Ilyenek)
Előre is köszönöm, nagy segítség lenne!
És ha ránézek ő meg visszabámul, hooosssszzzzaaaannnn? Én kapom el a fejem...
Mondjuk van hogy ő is...
Magamból indulok ki: egy csajt aki igen megtetszett nekem sokat szoktam nézni, meg ha az illtető is rámnéz az esetek többségében a fejemet vagy lesütöm, vagy elfordítom igen gyorsan, belebolondulva figyelem mit tesz, és nagyon féltékenyen reagálok arra, hogy ha egy másik kan hozzászól, szórakoztatja,...-mindez azért mert nem merem én ugyanezeket véghezvinni .
Máskülönben ha nem vagyok annyira belebolondulva(persze egy másik csajba), akkor,ha kettesben,vagy akár 'falkában' igen jól el tudok beszélgetni vele, csak úgy nyomom a néha süket, néha szórakoztató sódert.
És ti lányok, hogy nyílvánítjátok meg azt, hogy egy fiu bejön nektek?
Utolso vagyok .bocsanat
Szoval szembe allva ,nem merem nezni,de mikor telefonozik mindig nezem,es megjegyeztem mit csinal,mikor hogyan csinalja.
Szoval jelek
-Sokaig nezem (foleg mikor nem veszi eszre)
-Odamegyek ahova ő,hogy tudjam nezni,kozelebe legyek
-Akkor vagyok ott amikor ő
-Figyelem mikor megy,mikor jon
-Mindent tudok rola(ez mellekes)
-Zavarba vagyok,elkapom a fejem,aztan utanna van mikor elmosolyodok,zavartan csinalok dolgokat, es ra konkcetralok,kozbe azert figyelem
-Jobban nezek ki mint altalaban,probalok neki tetszeni,kioltozok,noiessen,smink,esetleg parmuf.Ertitek jobban nezek ki mint alapbol.:D
-Hatra fordulok ,pl ha mogottem van
Ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!