Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi lenne a jobb?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon szerelmes belém és lassan nyolc hónapja küzd értem! Nem tudom eldönteni hogy akarok e tőle valamit mert tudom zavarna ha lenne barátnője de nem tudom hogy mi osszeullenenk e! Valaki aki elolvassa az kérem válaszoljon minél hamarabb mert nagyon fontos lenne2017. dec. 14. 19:21
1/4 anonim válasza:
Ha zavarna, hogy barátnője van, akkor gyanítom, tetszik neked.
Jöjjetek össze, és majd elválik, hogy összeilletek-e vagy sem.
2/4 anonim válasza:
ha nyolc hónapja küzd érted megér egy próbát mindenképpen,(valaki két hétig se bírja a nagy küzködést" ha nem megy nem megy, de megpróbáltátok .
3/4 anonim válasza:
Nem semmi hogy nyolc hónapja hajt szerencsétlen egy (de nemtudom eldöntenire ) csoda hogy még nem csináltad ki az ideg rendszerét és még mindig szeret. Mennyi idős vagy kérdező?
4/4 anonim válasza:
Jöjjetek oszt majd ki derül összeilletek e :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!