Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék megismeri egy lányt, hogyan csináljam?
Van egy lány, akit szeretnék megismerni, abba a suliba jár ahova én. A suli minden hónapba szokott iskolai kirándulásokat
szervezni, és az egyik ilyen kiránduláson láttam meg. A kirándulás után pár nappal bejelölt Facebookon. Fogalmam sincs honnan
tudhatta meg hogy hívnak, mert nem beszéltem vele még egy szót sem. Szeretném megismerni, mert szerintem bejövök neki,
csak nem tudom, hogyan lenne érdemes. Mikor rá szeretnék írni FB-n akkor mindig elfog az a gondolat, hogy amint elolvassa az
üzenetem mit gondolhat. Ettől félek, és ez a legnagyobb bajom. Az a baj, hogy szégyenlős, félénk vagyok. Facen sem merek ráírni,
nemhogy a valóságban beszéljek vele. Tudom, hogy nincs mitől tartanom, de nincs elég bátorságom :C
Ha van valami tanácsotok számomra ne tartsátok magatokban! :) 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!