Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez talán azt jelenti, hogy én is szimpi vagyok neki?
Tetszik az egyik évfolyamtársam. Eddig csak próbáltam vele szemezgetni. Eleinte tartotta a szemkontaktust, utána már elkapta a tekintetét. Majd elkezdtünk egymásra köszöngetni, mikor jöttek órára. (Mondjuk, ha egyedül álltam az ajtóban. Ha többiekkel voltam sosem köszönt előre.) Majd kértem tőle egy kis segítséget a háziban. (Sokkal jobban ért ő ezekhez a dolgokhoz, mint én.) Odamentem hozzá, majd mellé álltam. Közelebb állt hozzám. (Nem azt mondtam, hogy szorosan, de simán éreztem a mély hangját.:$) Nem mertem ránézni, annyira zavarban voltam. Majd megbeszéltük a dolgot és annyit mondott, hogy mosolyogva, „ügyes vagy, meg tudod te ezt csinálni”.
L
Szerintem ennyiből nem igazán lehet eldönteni. Van esély arra, hogy szimpatikus vagy neki, akár az is lehet, hogy tetszel neki. Szerintem kezdj el vele beszélgetni.
Sok szerencsét hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!