Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez talán azt jelenti, hogy én...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez talán azt jelenti, hogy én is szimpi vagyok neki?

Figyelt kérdés

Tetszik az egyik évfolyamtársam. Eddig csak próbáltam vele szemezgetni. Eleinte tartotta a szemkontaktust, utána már elkapta a tekintetét. Majd elkezdtünk egymásra köszöngetni, mikor jöttek órára. (Mondjuk, ha egyedül álltam az ajtóban. Ha többiekkel voltam sosem köszönt előre.) Majd kértem tőle egy kis segítséget a háziban. (Sokkal jobban ért ő ezekhez a dolgokhoz, mint én.) Odamentem hozzá, majd mellé álltam. Közelebb állt hozzám. (Nem azt mondtam, hogy szorosan, de simán éreztem a mély hangját.:$) Nem mertem ránézni, annyira zavarban voltam. Majd megbeszéltük a dolgot és annyit mondott, hogy mosolyogva, „ügyes vagy, meg tudod te ezt csinálni”.

L

2017. dec. 11. 19:19
 1/2 anonim válasza:
100%
Igen, elég valószínű.
2017. dec. 11. 19:24
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ennyiből nem igazán lehet eldönteni. Van esély arra, hogy szimpatikus vagy neki, akár az is lehet, hogy tetszel neki. Szerintem kezdj el vele beszélgetni.

Sok szerencsét hozzá! :)

2017. dec. 11. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!