Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre ti hogy reagálnatok? Jogos a harag?
Volt egy fiú barátom, többen mondták, hogy úgy látják, szeret engem. Láttam, hogy Youtube-on lájkolta azon sportversenyek videóit, amin én is rajta vagyok. Suliban elvoltunk ketten, viszont ahogy középsuliba kerültünk, elkezdett jobban foglalkozni egyik barátnőmmel is, mert ők egy osztályba kerültek, én pedig nem oda mentem.Kicsit féltekeny lettem. Egyik csaj (egy másik barátnőm, aki elég pletykás) egyik nap beköpte, hogy a srác lenyomozta, hogy szereztem egy rossz jegyet, és szétkürtölte,valamint kiröhögött.Nekem ebben az esett rosszul, hogy ők ketten a tanárral a hátam mögött vizslatták a jegyeimet, ahelyett hogy tőlem kérdezte volna meg, azt se gondoltam volna, hogy kiröhög ezért. Mert ugye ez nem csak egy szimpla jegy volt, ezért veszítettem el a sulis díjamat is. Nekem ez nagyon rosszul esett akkor, és mikor számonkértem rajta ezt, akkor mindent tagadott és mikor elküldtem, tiszta könny volt a szeme,később békülni is akart, és most ő utasított utóbb vissza. Mit érezhet ez s fiú irántam? Jogos volt a kiakadásom?
16/L
Mivel csak barátok vagytok / voltatok, nem, nem jogos a féltékenységed. Érdeklődhet más lányok iránt, randizhat másokkal, lehet szerelmes valaki másba, nem a te dolgod - hisz' nem vagytok együtt.
Ami a rossz jegyes dolgot illeti, nem olyan biztos, hogy tényleg ezt csinálta. Bevallotta valaha is, hogy ilyet tett? Igazolta bárki más, hogy ez tényleg megtörtént / így történt? A pletykás barátnő is találhat ki ilyet, vagy hallhatja valaki mástól, aztán mivel pletykás, elmondja neked is. Sőt, akár hozzá is tehetett az eredeti sztorihoz (direkt, vagy véletlenül, mert rosszul emlékezett) és egy falsch verziót mondhatott el neked. Ha ez így történt, akkor nem, nem volt jogos a kiakadásod, ellenben az ő haragja igen - előbb hittél valaki másnak, mint neki, amikor az igazat mondta (hogy ő nem tett ilyet), úgy vetted, letagadja és átver, aztán elküldted. 100%-ban megértem, ha ezután nem akar veled foglalkozni, pláne, ha érzett valamit irántad. (Ha tényleg ártatlan, akkor elég jól elárultad, hiszen nem hittél neki és megbántottad.)
Azonban az is előfordulhat, hogy egy érdekes fiúval van dolgod. Talán szereti többfelé csapni a szelet, szórakozni veled, nagymenőnek és poénosnak tűnni mások előtt, de lehetőleg közben téged is megtartani. Ilyen emberek is léteznek, és sokan közülük elég jól meg tudják játszani azt is, hogy ők most szomorúak, vagy valami.
Az egyetlen módja annak, hogy kiderítsd, melyik verzió az igaz, az, hogy utánajársz a dolognak. Ismétlem; alá tudja bárki is támasztani ezt a pletykát? A barátnőd honnan szedte, kitől hallotta? Akitől hallotta, az honnan szedte? Hasonlók.
Ha kiderül, a második esetről van szó, akkor hagyd a fenébe - magadnak teszel jót.
Ha az első, nos, akkor elég nagy bukta. Ha tényleg ez történt, akkor képzeld magad a helyébe, te hogy éreznéd magad? Ha tényleg ártatlan és tényleg kedvelt, akkor esélyes, hogy ezután már nem fog. Én se kedvelnék valaki olyat, aki hall valami pletykát, rögtön ellenem fordul, és még hinni sem hajlandó nekem, sem alaposabban megnézni az ügyet.
Belegondolok én, de a kérdésed nem erre irányult, én pedig a kérdésedre igyekeztem válaszolni ;D
Leírtam, szerintem mit tegyél, ha biztosan megtörtént. Talán ilyen "fura" fajta, ne pazarold rá az időd... Hogy ő mit gondol rólad, ki tudja, elég nehéz az ilyenek fejébe látni. Nem biztos, hogy valaha érzett bármi olyasmit irántad.. Mint említettem, nehéz a fejükbe látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!