Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most azt várod, hogy megdicsérjünk, hogy milyen erkölcsös, önálló férfi vagy, aki nem törődve kortársai véleményével, képes önmegvalósításba kezdeni, valamint az igaz szerelmet keresi, nem csak az egy éjszakás kalandokat?
Hülye kérdésre hülye válasz, fiam...így megy ez.
Figyu, én meg 15 vagyok és nem volt még komolyabb pasim, csak ilyen 'jaj, most járunk, hű-de-hú-de szerelem', aminek még az 1. csók előtt vége lett. Mindez volt 11 évesen. Azóta semmi, béna vagyok pasik felszedésében(tényleg ez a gond, nálam 100x rondább lányoknak is van pasijuk, meg 1000x szebbeknek is), ennyi idősen még ne aggódj ezen.
Bennem is dúlnak a hormonok, és dúltak már 10-12 évesen is, de hidd el, rohadtul ráérsz, akkor aggódj majd, ha 18-20 éves korodig semmi, mert akárki mond akármit, addigra már illene összeszedni egy kis tapasztalatot(szerintem).
bakker pár napja meg olyan kérdés volt hogy valaki 20 évesen legózik neked meg az a problémád hogy nincs bnőd.
azé ezek az eltérések kezdenek hatalmasak lenni egyes emberfajok között
Szerintem normális.
Én 12 L vagyok és még nekem se volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!