Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a lánnyal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a lánnyal helyemben?

Figyelt kérdés

Van ez a lány, szerelmes vagyok belé. De az egész el lett b...va már az elején. Amikor először találkoztunk még semennyire sem ismertük egymást, csak szemeztünk, láttam, hogy jó csaj, meg egyszerűen vonzott. Amikor megismertem csak épp pár szót váltottunk, akkor már ismerkedett a mostani pasijával. Aztán hopp összejöttek. Viszont közben én belészerettem :( Ne kérdezzétek, nemtudom hogyan vagy miért pont ő de szerintem ezt nem is lehet megmagyarázni. Többször láttuk egymást azóta, szinte mindig néz, van hogy elkapja a szemét ha észreveszem de van, hogy rendesen szemetünk, multkor úgy, hogy ott volt a barátja is de látszott, hogy zavarban volt.

Tudom, hogy butaság amit írok hiszen gyakorlatilag nem is ismerem, (bár azért valamennyire következtetni lehet közösségi oldalakból meg ilyesmi) de valami volt benne egyszerűen érzem. Már amikor először a szemébe néztem sem tudtam másra gondolni egész nap... pedig sok szép lányt látok és szemezgetünk de mégsem, ő más érzem. Komolyan érzem, furcsa. És rengetegszer összefutottunk tök véletlenszerűen, volt, hogy egyszercsak éreztem, hogy nekem most valamiért erre kell futni (mikor még jó idő volt és jártam) homlokegyenest a másik irányba mint amerre szoktam és láttam őt! Azóta tudom, hol lakik...Olyan furcsa ez a lényeg.

Viszont pasija van, látszólag boldogok. Sajnos nem tudok úgy hozzáállni, hogy “legyen boldog” bocsi, szóval eléggé fáj nekem. Viszont elfelejteni NEM AKAROM. Arról szó sem lehet. De ennek sincs így semmi értelme mert kajak szenvedek.

Mit csináljak? Valami tanács? Nem akarom, hogy annyit gondoljak rá de félek, hogyha elfelejtem akkor eselteg örökre eltűnik az életemből mert végülis nincs semmi látható kapocs. Szóval mit csináljak? A helyemben ti mit tennétek?

Lennének más csinos lány jelöltek, mert szerencsére elég helyes vagyok de engem most nem érdekel más, szivatni meg senkit sem akarok...

2017. dec. 7. 19:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Mindenképp írj rám privátban és nagyon sokat tudok segíteni,hogy mi lányok minek örülnénk ilyenkor.
2017. dec. 7. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!