Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez szerelem? 14/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerelem? 14/L

Figyelt kérdés

Sziasztok. Hol is kezdjem...?

14 éves lány vagyok , 8-as... van egy ,,jó par" lány osztájtásamnak má barátja! Én annyira utálom eszt! Még gyerekek!! Mire kell nekik ez? Velem van a baj???

(U.I - sajnálom a helyesírást csak Romaniába élek....)

2017. dec. 6. 11:10
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Szia, ne vedd személyes támadásnak, csak kijavítom pár szavad, mert hibáiból tanul minden ember!

má = már

eszt = ezt

par = pár

Romaniába = Romániában

Szóval nem tudhatod, hogy mások mit éreznek, de nem is kell bírálkodnod felettük. Ő dolguk, hogy kivel kavarnak. Ha szerinted ez nem helyes, akkor mutass példát saját viselkedéseddel. Ahogy egyre több emberrel találkozol életed során, egyre több emberrel nem fogsz egyetérteni. Fölösleges rágódni rajta, hisz nekik is megvan a joguk, hogy eldönthessék számukra mi jó és mi nem.

2017. dec. 6. 11:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt valóban gyerekek, de szeretnének már felnőni, ezt siettetik a külsőségekkel, a barát "tartásával". Másrészt viszont lehet, hogy szerelem. Nem tudhatod. A legjobb dolog, amit tehetsz, hogy éled a saját életedet, és nem foglalkozol másokéval.
2017. dec. 6. 11:58
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen , ott Már- akkartam írni. Jaa még az ékezetekkel nem vagyok kibékülve 😂

Hát értem en...csak sajnálom őket...legtobb fiu kihasználja öket

2017. dec. 6. 12:02
 4/6 anonim válasza:
Szia én is Romániaból vagyok, sőt én is 14 vagyok 😅😅 és teljesen megértelek. Szerintem sem kellenne most 8. Ban fiúzni. Inkább tanulnának. És ne aggódj nem veled van a baj. Ez csak az ők választásuk. Hidd el te jobbam teszed.😉👍
2017. dec. 7. 08:16
 5/6 anonim válasza:
Ja és ez nem szerelem. Azt hiszed nem lessz meg 1001 fiú az életükbe? Óóó dehogynem. Ez csak olyan fellángolás. (Előző válaszoló)
2017. dec. 7. 08:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Pacsi ugyan az ez a problémám én sem értem hogy miért pasiznak ha akarod írj privátban
2017. dec. 12. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!