Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek nagyon gáz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz?

Figyelt kérdés
egy sráccal (19) nyár óta beszélgetek facebookon és nagyon jól kijövünk, de még soha nem találkoztunk, mivel elég messze élünk egymástól. direkt úgy kezdtem ebbe bele, hogy nem fogok barátságon kívül úgymond érdeklődni iránta, de rengeteget beszélünk és nagyon sok közös témánk van. nagyon gáz, hogy úgy érzem szerelmes vagyok belé? a válaszokat előre is köszönöm! (16 éves lány)

2017. dec. 3. 16:11
1 2
 11/14 Filkoo válasza:

Uh, értem, akkor én a helyedben nem erőltetném, de ez csak az én véleményem. :) Tizenhat éves fejjel lehet én is belekezdtem volna egy ilyen kapcsolatba, de most (26 évesen) biztosan nem.

Először is, ha lekötöd magad egy kapcsolat kedvéért, ahol a távolság miatt egyébként is nagyon-nagyon kevés mozgástered és lehetőséged van arra, hogy ezzel a sráccal jól érezd magad, azáltal elszalaszthatsz az életedben egy csomó dolgot, pedig 16 évesen biztos vagyok benne hogy egy csomó dolog történik Veled, vagy ha nem, akkor majd fog... :)

Másodszor, az, hogy jól megértitek egymást még önmagában kevés egy komoly kapcsolathoz, ráadásul - mint már korábban kifejtettem - nagyon más valakit a neten megismerni és időt tölteni vele, mint személyesen. Tehát ez nem is jelent szerintem semmit.

Harmadszor, lehet azt gondolod ez a srác kivételes, de egyrészt mint épp említettem alig ismeritek egymást, másrészt az hogy találkozol valakivel akivel jól el lehet beszélgetni nem olyan ritka dolog, persze lehet hogy az ember ezt tiniként másként éli meg, de hidd el sokat fog még ez változni. :)

2017. dec. 3. 17:45
 12/14 Filkoo válasza:
És hogy a 10-es kommentre reagáljak, figyelj... nem attól leszel értékes, hogy egy nálad 3 évvel idősebb srác hogyan viszonyul hozzád, vagy hogy Ő mit gondol rólad! Ne ezzel foglalkozz. Azon gondolkozz, hogy Neked jó lenne-e egy ilyen kapcsolatban.
2017. dec. 3. 17:48
 13/14 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm :) kedves tőled. így mindenképp átgondolom, mi legyen.
2017. dec. 3. 17:50
 14/14 anonim válasza:
280 km nagyon sok, így nem lehet párkapcsolatot fenntartani egy olyan fiúval, aki amúgy is több vasat tart a tűzben.
2017. dec. 3. 18:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!