Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz?
Uh, értem, akkor én a helyedben nem erőltetném, de ez csak az én véleményem. :) Tizenhat éves fejjel lehet én is belekezdtem volna egy ilyen kapcsolatba, de most (26 évesen) biztosan nem.
Először is, ha lekötöd magad egy kapcsolat kedvéért, ahol a távolság miatt egyébként is nagyon-nagyon kevés mozgástered és lehetőséged van arra, hogy ezzel a sráccal jól érezd magad, azáltal elszalaszthatsz az életedben egy csomó dolgot, pedig 16 évesen biztos vagyok benne hogy egy csomó dolog történik Veled, vagy ha nem, akkor majd fog... :)
Másodszor, az, hogy jól megértitek egymást még önmagában kevés egy komoly kapcsolathoz, ráadásul - mint már korábban kifejtettem - nagyon más valakit a neten megismerni és időt tölteni vele, mint személyesen. Tehát ez nem is jelent szerintem semmit.
Harmadszor, lehet azt gondolod ez a srác kivételes, de egyrészt mint épp említettem alig ismeritek egymást, másrészt az hogy találkozol valakivel akivel jól el lehet beszélgetni nem olyan ritka dolog, persze lehet hogy az ember ezt tiniként másként éli meg, de hidd el sokat fog még ez változni. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!