Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez a barátnőmnek áll feljebb?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a barátnőmnek áll feljebb?

Figyelt kérdés
At történt hogy én azt mondtam neki hogy zavar hogy minden más fiút ölelget. Erre ő van felháborodva,hogy ők csak olyanok mint a testvérei. Most ez elgondolkodtatott hogy akkor én mi vagyok, mit jelentek neki. Most ott tartunk hogy nem beszélünk mert megsértődött, hiába próbáltam menteni a helyzeten. Most mit kéne tennem??

2017. dec. 3. 12:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is pont ugyanebbe a helyzetben voltam... Mondhattam neki bármit, nem oldódott meg. Aztán több dolog is történt, veszekedtünk, és szakítottunk. De próbáld megbeszélni vele nyugodtan, kultúráltan, hogy téged ez zavar.
2017. dec. 3. 12:24
 2/8 anonim ***** válasza:
43%

Képzeld el a helyzetet úgy, hogy valaki ad neked egy pofont, szóváteszed neki hogy neked fájt ez a pofon.

És még ő van felháborodva.

Mit tudsz tenni?

Megalázkodsz neki mégjobban, és TE kérsz bocsánatot amiért szívsz, hogy megmentsd a semmit érő kapcsolatotokat.

Vagy hagyod a francba, és kiállsz magad mellett, hogy igen rosszul esett.

De a legjobb, ha elkezdesz más lányokat ölelgetni.

Nézd meg az ő reakcióját, hogy ki lesz akadva. És ha ezt megcsinálod, mondhatod neki hogy a lányok olyanok neked mint a testvéreid.

2017. dec. 3. 12:29
 3/8 anonim ***** válasza:
ha igen akkor nem a barátnőd
2017. dec. 3. 12:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy.

Korosztályod előszeretettel utánozza az usákokat, te úgyszintén, a többséggel együtt.

Ha nem bízol barátnődben, hogy ez csak olyan ölelgetés, ami az ami filmeken látható, akkor ettől függetlenül itt az ideje, hogy elhajtson téged.

2017. dec. 3. 13:15
 5/8 A kérdező kommentje:
#4. 16f. előttem ölelgeti őket nyílvánosan, barátságból. Barátságból azt mondja nekik hogy szeretlek. Mondom neki hogy ez engem zavar, felháborodik. Ennek nem kéne szerintem normálisnak lennie. Vagy ha szerinted még k.rassam is meg velük és nézzem végig hát legyen.
2017. dec. 3. 13:20
 6/8 anonim ***** válasza:

1. Tanulj meg írni.

2. Bizalom nélkül egy kapcsolat olyan, mint autó üzemanyag nélkül. Benne maradhatsz, de nem jutsz el sehova.

3. Szerintem nem azok miatt kell aggódnod, akiket előtted ölelget, hanem azok miatt, akiket a hátad mögött. (már ha van ilyen)

4. Ha szóltál neki, hogy ez téged zavar, és ő nem hajlandó változtatni a dolgon, akkor szakíts vele. Nyílván nem veszi figyelembe az érzéseid, így meg semmi értelme az egésznek. Csak szenvedsz.

2017. dec. 3. 13:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a tesómat se szoktam ölelgetni, szóval rip. Mi pontosan ugyanezért vesztünk össze, és nyiltan megmondta hogy itt nekem kell bocsánatot kérnem. Aztán egy hét mulva dobott.
2017. dec. 3. 17:33
 8/8 A kérdező kommentje:
#6 azokról is tudok már akiket a hátam mögött ölelgetett.. Nekem itt vége
2017. dec. 4. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!