Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tudnátok segiteni hogy mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok segiteni hogy mi legyen? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Az van, hogy ma hajnalban elmentem bulizni, nem igazán tudtam magamról és ott volt egy fiú aki a semmiből odajott hozzám, megfogta a derekam és elkezdtunk táncolni. Itt csak annyi a gond hogy mivel én nem vagyok olyan hogy minden héten másik barátom van meg ilyenek, eléggé feszengtem es nyomasztott a helyzet, hogy dorgolozik hozzám es tancolunk. Viszont nem volt szivem megmondani neki, hogy "figyelj én nem vagyok ilyen, jó? Kérlek menj el". És az egyik barátnőm látta hogy rosszul érzem magam a társaságában ezert odajott hozzám es megkerdezte hogy "elrángassalak tőle? Látom nem élvezed a társaságát" és én mondtam neki hogy aha, legyszives. Es elrangatott a barinom tancolni a fiut meg otthagytan egy szó nélkül. Szerintetek hyes volt ez a tettem vagy irto nagy hülyeség? SOS
2017. dec. 3. 10:42
 1/7 anonim válasza:
Jól tetted,és köszönd meg a barátnődnek,hogy segített kimászni ebből a szituból,talpraesett lány lehet.Te meg legközelebb ne táncolj olyan idegennel,aki nem szimpatikus,hanem közöld vele udvariasan,hogy nem akarsz táncolni,és nem lesz több ilyen kellemetlen helyzet.
2017. dec. 3. 10:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Helyes.

Az számítson magadnak, te hogy érzed magad, te legyél magadnak az elsődleges. Ha nem érezted jól magad, a legjobb ha elmész.

Másrészt a srác meg eléggé.. gyökér volt.

2017. dec. 3. 11:48
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek. Én is helyesnek érzem, de kicsit lelkiismeret

furdalasom van amiatt, hogy nem tudtam elengedni magam és a pillanatnak élni

2017. dec. 3. 11:56
 4/7 DK421 válasza:
Ne érezz emiatt lelki furdalást. A srácnak nyilván megtetszettél és ezért nyomult, de ő nem volt szimpatikus Neked. Ennyi. Ahogy az előttem hozzászóló is írta, köszönd meg a barátnődnek, hogy kimentett!
2017. dec. 4. 12:24
 5/7 anonim ***** válasza:

" hogy nem tudtam elengedni magam és a pillanatnak élni"

Milyen pillanatnak? Annak,hogy ribantszként vonaglottál volna előtte? Neeeeee. Jobb is,hogy nem tetted meg.

Szerintem az is szánalmas, hogy annyit ittál,hogy nem tudtál magadról.

2017. dec. 5. 19:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Tudtam magamrol:) Csak volt bennem annyi pia, hogy jol tudjam erezni magam. Es nem vonaglottam volna elotte. Nem vagyok rib@anc tipus:)
2017. dec. 5. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Neeeem,te egy szent kislány vagy, akinek nincs szíve megmondani egy taplónak, hogy kopjon le. Nincs szíve, ilyet még nem hallottam. :DDDDD

Akkor mit jelent számodra a pillanatnak élés?

Tényleg óvaintelek ettől a viselkedéstől, mert ez a legalja kategória. Ha idáig akarsz jutni, akkor csináld.

2017. dec. 5. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!