Egy fodrász tud segíteni abban hogy milyen hajam legyen úgy ha semmi ötletem sincs? Férfi
Figyelt kérdés
Szeretnék új frizurát, de fogalmam sincs arról hogy milyen kéne.Nézegettem hogy milyen fejformához milyen hajak illenek , de nem tudom. Ezért nem tudom mit szólna hozzá ha csak úgy odaállítanék ötlet nélkül. Esetleg ha nektek van ötletetek akkor azt is szívesen várom habár tudom, hogy kép nélkül nehéz de ovális talán kicsit hosszúkásabb fejem van és most sötétszőke göndör hajam ami kb. 7cm hosszú most. Köszi a válaszokat. :)2017. nov. 27. 19:50
1/1 anonim válasza:
Egy normális fodrásznak tudnia kellene, szóval olyanhoz eszedbe ne jusson menni aki ötletet se tud adni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!