Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kaland voltam neki?
Figyelt kérdés
Egy fiuval nyar ota irogattam.(elotte csak suliba lattam de szimpatikus volt.) A barat zonabol elkezdtunk a szerelm fele haladni...talalkozgattunk jo parszor ..es tortent aminek tortennie kellett..csokoloztunk meg minden ilyen szerelmes dolog.Ő is volt már nálam és én is nála.Ez ment kb két hónapig és a legutolso talalkozas ota nem is irt...en nagy erot vettem magamon hogy megkerdezzem mi a baj de azt valaszolta hogy majd kesobb beszelunk most sok dolga van.Legalabb akkor azt mondta volna el hogy bocs tobbet nem akarok toled semmit...de meg ezt sem.Eloszor nem is en akartam azt hogy ugy legyunk mint a szerelmesek de beleszerettem :( ! O meg erre itthagy az erzeseimmel.De akkor mi tortent vele? Mar nem szeret? Hazugsag volt minden?2017. dec. 1. 17:38
1/6 A kérdező kommentje:
A legutolso talalkozas is olyan jo volt mint a tobbi.Amikor elment tolem haza meg meg is csokolt...
2017. dec. 1. 17:39
3/6 A kérdező kommentje:
De most olyan rossz...szinte mindennap latjuk egymast..
2017. dec. 1. 17:47
4/6 anonim válasza:
Ha lefeküdtél vele az utolsó alkalomnál akkor egyértelmű hogy csak arra ment.
5/6 anonim válasza:
Az ágyas ribije voltál, mit akarsz még?
6/6 A kérdező kommentje:
Nem feküdtem le vele...
2017. dec. 1. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!