Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Egy suliba járunk.
Van egy csaj akinek van barátja. De szünetben amikor vele van azaz a barátjával akkor folyton engem néz. Szokott velem szemkontaktust kelteni, nézzük egymás kb 8 másodpercig, aztán annyi. A csaj barátja az osztálytársam, jó haverom. Nekem a csaj olyan hogy egy egy éjszakás kaland mehet azt annyi :D meg úgy elmegy úgy 40% hogy tetszik. Nem akarok belekavarni, én szerelmes vagyok valakibe, ezt tudja ő is. Amúgy soha nem beszéltünk közvetlenül. De érdekes még az is hogy amikor 5 méteren belül vagyunk akkor soha nem néz rám, beszél mindenkivel aki ott van kivéve velem, de ha 5 méternél távolabb vagyunk akkor próbál szemezni velem. Miért van ez? Nem akarok belerondítani semmibe
Én 18/F a csaj 16/L a barátja 19/F
Hát két lehetőseg van:
1.r!b@nc
2.azt akarja hogy szarul érezd magad mert van barátja
16 L
mert köcsög :D
lehet azt hiszi bejön neked, és figyeli a reakciódat amikor a palijával van
ámen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!