Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem?
Van egy fiú(15) aki nagyon tetszik nekem. Barátnőm szerint én is tetszek (illetve tetszetem ) neki. Már voltunk moziba és fogtuk egymás kezét és simogatott. Az iskolába mikor melette ültem fogta a kezem,simogatta a combom, rá halytotta a fejét a válamra ,piszkálta a halyam meg simogatta a hátam. Mikor busszal mentünk haza akkor is fogta a kezem,simogatott néha még át is ölelt. Mikor mellete ültem a suliba akkor rajzolt a füzetembe egy szivet bele meg a nevem+..... és megkérdezte ki a jelölt. Én is így tettem és mikor megkérdeztem ki a jelölt megszoritotta a kezem és simogatni kezdett és rám mosolygott. Nagyon őrültem mikor hozzám ért. Visszont hétfő óta egy normális mondatott nem tudott hozzám szólni. Csak piszkál hogy más fiúkkal is írogatok és olyanokat mond hogy "itt olyan Alex illat van, jaj de miért is ja tényleg mert ..... (a nevem) mindig vele van."
Rengeteget írtunk de most már nem is veszi a fáradságott hogy elolvasa az üzenetemet. Csak az ikertesómmal van. Most már őt fogdossa, csak vele beszél. Már őt is hagyja hogy írjon a füzetébe (pedig mindig li szokott akadni).
Úgy voltam vele hogy valamit biztos elrontottam, ezért ma hazabuszozásnál megprobáltam megfogni a kezét de egyfolytába a tesómmal volt elfoglalva. Aztán végül megfogtam a kezét erre megszoritotta rám nézett és szószerint eldobta a kezem.
Foggalmam sincs hogy mitcsináltam. Nagyon híányzik nekem hogy beszélgessünk meg az egész. Nem tudom mit csináltam rosszul!
Lehet hogy már nem kedvel. Az is lehet hogy csak játszott velem. De akkor meg minek játszott velem 1 hónapig?
Mit csináljak?😖😭😥
Megsértődött mert nem ő az egyetlen srác az életedben :D
Hidd el, pár év múlva feltűnik majd a lényeg. 16 évesen már valószínűleg megválogatod hogy kivel érdemes ismerkedni ;)
Bár ha a saját ikertesómmal csinálná azt amit velem, biztos nem örülnék. Kitartás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!