Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kéne összejönnöm vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kéne összejönnöm vele?

Figyelt kérdés

Kezdem a legelején.

9. Osztályba járok és az osztálytársam nagyon tetszik

5. Óta még csak évfolyamtársak voltunk

Ebben az évben kezdett el érdekelni nagyon, mivel kedves és nagyon szép...nem tudom, hogy eddig hogy nem vettem észre.

Hogyan kéne kezdenem, hogy ne legyek feltünő nagyon? Szinte azt se tudja, hogy élek szerintem.

2017. nov. 27. 23:42
 1/3 A kérdező kommentje:
15/F, a lány is 15
2017. nov. 27. 23:53
 2/3 anonim válasza:
Először is csinálj valamit amivel tudatod vele hogy élsz pl órán mondj be valami jó beszólást. Aztán kerülj közel hozzá pl barátkozol az ő társaságával, ilyenkor már lesztek olyan viszonyba hogy simán beszélgethetsz vele akar négyszemközt is, nevettesd meg, bókolj neki, ebből leveszi hogy bejön neked és ha neki is bejössz te akkor már össze tudsz vele jönni.
2017. nov. 28. 00:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Lányként azt mondom, a közvetlenség jó megoldás. Beszélgethetnél a közelében a barátaiddal arról, hogy suli után megisztok egy forró csokit. Aztán kérdezd meg neki nincs e kedve veletek menni.
2017. dec. 1. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!