Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van értelme ráírnom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme ráírnom?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel a gólyatáborban ismerkedtem össze. Nagyon jól elbeszélgettünk, amikor elment a többi lány. Azóta nem beszéltünk, csak köszönünk egymásnak és annyi. Bejelöltem facebookon de még vissza sem jelölt. Én szeretem, de félek, hogy bunkó lesz, mert nem mindenkivel kedves.

2017. nov. 25. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Mikor jelölted?Amugy ha ilyen flegma a srác nyugodtan említsd neki,hogy jelöljön vissza,de ilyen flegmább,viccesebb stílusba és utána ne habozz.
2017. nov. 25. 17:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Már vagy 2 hónapja jelöltem
2017. nov. 25. 17:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Muszáj valamit tennem, mert már 3 hónapja bejön és nagyon szenvedek attól, hogy nem tudom mit tegyek.
2017. nov. 25. 17:54
 4/6 anonim válasza:

Ne nevetess, szenvedsz?

Egyebkent ha visszajelolj irj ra poenosan, hogy mizu es csoda, hogy visszajelolt ebbol hatha elindul a beszelgetes!

Ha nem jelol vissza es/vagy nem ir vissza a kosobbikben, hagyd!

2017. nov. 25. 18:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Azóta már beszéltünk facebookon és élőben is. Nagyon kedves veled, és velem teljesen másképp viselkedik. Angolon egy csoportba vagyunk, és párban kellett dolgozni, és nem engem jelöltek ki mellé, aztán megfordult, és bámult. Dehát ember! Sokszor még magyarul se tudok beszélni hozzá, nemhogy angolul!😃
2017. nov. 27. 16:45
 6/6 A kérdező kommentje:
*velem
2017. nov. 27. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!