Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még remény hogy a barátnőm meggondolja magát?
Figyelt kérdés
2 hetet voltunk együtt de mondhatom hogy álom pár voltunk és ezt ő is tudja és egyetért.De amikor összejöttünk és 2 hét után azt mondta nem akar kapcsolatot én nem hittem el,. Télleg minden tökéletesen indult,örültünk egymásnak meg minden és nem értem. Mivel én 20 éves vagyok ő pedig 15, biztos hogy új neki még a kapcsolat,és most szünetet tartunk.Mert azt mondta hogy nem tud velem lenni mert nem akar kapcsolatot.Én nem hagytam annyiban mert szeretem és megpróbáltam harcolni érte. Én elmondtam neki hogy adok neki szabadságot és teret,nem fogom magamhoz láncolni,nem fogom megfojtani a szeretetemmel, mert elképzelhető hogy az a baja.Túl kötődöttnek érzi magát. Elmondtam neki hogy adok neki időt,1-2 hetet ha kell hogy gondolkodjon.Mondtam neki hogy gondolja meg hogy szeretne e velem maradni vagy legyek egy másik lánnyal.Mert ha később gondolja magát késő lesz. Gyorsan találok új barátnőt. Remélem elgondolkodtatja. Őt pedig ismerem mert úgy kezdődött hogy amikor először megismerkedtünk annak 10 napra rá írt rám hogy akar velem találkozni és össze is jöttünk. Szóval mivel tudom,hogy meggondolhatja magát,adtam neki időt gondolkodni.Az utolsó üzenete az volt, hogy gondolkoznia kell és majd jelenkezik.Vagy együtt maradunk,vagy végleg befejezzük. Éreznie kell egy kicsit a hiányomat. Én voltam az aki mindig meg tudta nevettetni,kedveskedni neki stb... Remélem rájön hogy mi egymásnak valóak vagyunk és együtt kell maradnunk. Ma van 4 napja hogy nem ír. Szerintetek van még remény?2017. nov. 23. 17:52
1/3 anonim válasza:
A remeny hal meg utoljara.
Abba bele gondoltal hogy talan a lany szülei nagyon haragudnanak ra hogy egy 5 evel idösebb pasival jött össze.
Talan tul öregnek talal teged, lehet hogy piszkaltak a baratai vagy az osztalytasrsai. Ha szeret jelentkezni fog.
2/3 A kérdező kommentje:
Abba nem gondoltam bele, de az anyjának mesélt rólam és nincs ellenem.Habár nem tudom mi történhetett. Szombat éjjel elmondtam neki hogy szeretem, mert egy másik lány próbálkozott nálam de nem érdekelt, így elmondtam a barátnőmnek hogy szeretem és azt mondta hogy ő is engem.Bulizni voltunk én is meg ő is csak külön helyen.És hát lehet hogy volt pia benne, nem tudom mennyire igaz itt az hogy részeg ember nem hazudik... Másnap meg megkérdeztem hogy szeret e és azt mondta nem szóval nem értem...
2017. nov. 23. 19:29
3/3 A kérdező kommentje:
Meg amúgy télleg nagyon titkolta azt hogy együtt vagyunk, szóval a barátnőinek se,de a kollégiumjába se engedte hogy bekísérjem mert titkolta. De viszont egy gyereknek eljárt a szája, pedig mondtam neki hogy egy szót se, senkinek. Elmondta a csajom barátnőjének a barátnője pedig szerintem továbbadta vagy nem tudom.
2017. nov. 23. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!