Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szemetel egy lány akivel már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemetel egy lány akivel már alakult valami? Most mit szóljak ehhez?

Figyelt kérdés
Engem ez nagyon idegesít, de most kicsit úgy érzem magamra maradtam, mert a csaj szerint menő dolog szemetelni...
2017. nov. 23. 08:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor egy idióta és keress inkább egy értelmeset. Nem tudom mi lehet a szemetelésben k#rv@ menő de majd rájön ha bőrrákot kap az üvegházhatástól.....
2017. nov. 23. 08:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Most nem is csak maga az, hogy szemetel... de egy ilyen felfogású lány akkor se kéne, ha amúgy külsőre álmaim nője lenne.
2017. nov. 23. 08:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Épp ezen gondolkodom én is, mert beleestem, de ez túl sok már nekem is.
2017. nov. 23. 09:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Elsőre mondd meg ezt neki.
2017. nov. 23. 11:00
 5/6 anonim ***** válasza:
71%

Egyből kiábrándulnék. Az ilyen majd a gyerekét is erre fogja biztatni? Szánalmas, azt sem tudja ezek szerint, hogy mi történik a világban...

Cseszd le miatta, most nem az ő érzései meg a köztetek lévő kapcsolat a fontos, hanem a Föld jövője. Ennek érdekében cseszd le, szégyeníts meg, szemetelj a cuccába, táskájába, vagy közvetlen a csajra, és mondd azt, hogy ez a menő...

2017. nov. 23. 14:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Jó ötlet, köszi :)

El is rejtek egy banánhéjat a táskájában XD

2017. nov. 23. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!