Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy megcsójoljon?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy megcsójoljon?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel megismerkedtem egy koncerten és ott mondjuk kicsit ivott is de ölelgetett és nekem ez nem tetszett így leállítottam.Ezután bepróbálkozott még hogy megfogja a kezem meg felajánlotta hogy felemel.Végig társaságban voltunk egyébként.Féltem és koncert után inkább hazamentem.Akkor nekem tetszett valaki akit nem kaphattam meg, de mástól nem akartam semmit.Aztán koncert után kb 2-3 héttel mikor már kiszerettem abból az emberből aki nem lehetett az enyém elkezdtem gondolkodni a fiún és valamelyik ismerősöm ismerőseinél találtam rá és bejelöltem.

Mikor visszaigazolt rámírt és megkérdezte hogy hogy hogy bejelöltem.

Aztán most írtam neki és már nagyon szerettem volna korizni így elhívtam de azt mondta hogy nem tud korizni és én nagyon romantikusnak tartom ezt és örülnék ha megcsókolna.

Csak mivel visszautasítottam a koncerten így félek hpgy most nem fog próbálkozni.

2017. nov. 21. 14:32
 1/8 Captain Logic ***** válasza:
100%
Romantikus, hogy nem tud korizni? Akkor én nagyon romantikus lehetek… Velem is szeretnél csókolózni? Fel is emellek, ha akarod.
2017. nov. 21. 14:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igazán romantikus hogy nem tud korizni
2017. nov. 21. 14:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Most nem azon van a hangsúly, különben is simán megtudom tanítani.Én a kérdésemre szeretnék választ kapni.
2017. nov. 21. 15:09
 4/8 Captain Logic ***** válasza:
Jólvan, értjük, hogy viszket a puncid és kell a srác, de mi nem igazán ismerjük egyikőtöket se, így ha akarnánk se tudnánk segíteni…
2017. nov. 21. 15:12
 5/8 A kérdező kommentje:

Miért kell kötekedni?

Most komolyan...

Itt írod hogy nem ismersz minket de azért lenézel engem olyannak amilyen nem vagyok.

Tudod ha csak fiúra mennék akkor a plátói szerelmem alatt pasiztam volna, vagy jöttem volna össze valakivel de én nem akartam mást meg nem használok fel egy fiút sem a felejtésre.

Ha nem ismersz miért kell ilyen megjegyzéseket tenni?

Ha nem tudsz segíteni akkor nem kell kommentelni mert ilyen értelmetlen válasz helyett lehetett volna egy normális válasz is ami segítőkészebb.

2017. nov. 21. 15:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg randi alatt hogy gondolt e arra hogy megcsókol. Ha igen,kérdezd meg hogy miért nem teszi inkább meg.
2017. nov. 21. 16:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Próbálj neki jeleket küldeni. Ha észreveszi őket és levágja mi a szitu akkor lehet lépni fog. Márha még mindig akarja
2017. nov. 21. 18:55
 8/8 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Ha nincs jó, ló a szamár is?
2017. nov. 21. 22:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!