Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mit tegyek. Miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek. Miért vagyok ilyen nyomorult?

Figyelt kérdés

Lehet picit hosszú lesz, de muszáj kiírnom a kérdést,szükségem van nem elfogult véleményekre.

Nemrégiben visszautasítottam egy elképesztő fiút. Randiztunk párszor, nagyon jó volt vele, nagyon régóta tetszik is.

De akkora hülye vagyok, hogy elküldtem a fiút, úgy éreztem, hogy míg majdnem exemre gondolok egyszer is addig nem lehetek senkivel. Igen csak majdnem exem, egy viszonzatlan szerelem miatt szenvedtem közel 2 évet, az átvert és megvezetett, közben ez a fiú megtetszett körülbelül egy éve. Tényleg egy csodálatos ember, jobbat nem is kívánhatnék.

Kedves, okos, jóképű, éreztem, hogy SZERET és szerelmes belém, úgy nézett rám, mint eddig senki soha. Egész nyáron míg dolgozott, külföldön is volt, mindig beszélt velem közben, sosem hagyott magamra, törődött velem, kapcsolat előtt is.

De mégis visszautasítottam emiatt, hogy tartottam az egész kapcsolattól, nem akartam bántani, nem akartam hogy szenvedjen a kétségeim miatt, azt meg főleg nem hogy én szenvedjek. Önző voltam, nem kellett volna bele sem kezdenem míg túl nem vagyok a régi dolgon, de azt sem értem 1 év után, mikor végre elhív randizni az a srác, akiért odavagyok, felébrednek a sötét emlékek és tönkre tesznek mindent.

Mikor felhívott, vagy írt facen utána, hogy akárhogyan érzek, ő mellettem lesz és nem ad fel engem. Én pedig bunkóztam vele. Miért vagyok ilyen hülye pic sa? Teljesen összetörtem a fiút, pedig csak szeretett volna szeretni. Én pedig vágyakoztam rá sokáig, mikor minden valósággá válna elrontok mindent, lehet életem legrosszabb döntését hoztam, lehet olyan embert veszítek most el, akivel lehet egy életet letudnék élni.

Teljesen kikészültem. Egész hétvégén sírtam,mert feleszméltem végre, hogy mennyire rossz döntést hoztam, mert érzem szeretem ezt a fiút. Hiányzik. Nagyon. Hiányzik ahogy átölelt, ahogy várt a buszmegállóban nagy mosollyal az arcán, hiányzik ahogy beszélgetett velem. Csak már túl késő szerintem. Megbántottam, eltiportam, hogyan tudna engem szeretni ezután, hogyan tudna úgy rám nézni, mint azelőtt?

Ő 20 éves, van annyira férfi már és szerintem van annyi tartása, hogy hiába próbálnék meg küzdeni érte, hogy hülye voltam, nem fogadna vissza, tudom. Én csak egy 18 éves ÉRETLEN kislány vagyok ezek szerint.

Azt hittem akkor fogok szenvedni, ha vele leszek, mert nem tudom így megszeretni. De úgy látszik egy lehetséges szép szerelmet törtem össze ezzel az ő és saját szívemet is.

Zokogok most is. Mi a baj velem, hogy nem akartam magamnak jót és most aztán tényleg szenvedek? Elképzelni sem merem, hogy mit érezhetett akkor vagy mit érezhet, ha még érez valamit miattam, irántam.

Fogalmam sincs mit tegyek. Hibásnak érzem magam és az is vagyok, bár jóvá tehetném. Szerintetek?

2017. nov. 19. 22:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp el kell neki mondanod, hogy miért buktál ki ennyire, miért bunkóztál vele. Az őszinteség a legfontosabb. Ha tényleg úgy érez irántad, ahogyan azt leírtad, megfogja érteni. De tény és való, hogy buta voltál. Habár, sajnos ez így van; elutasítjuk a jót, csakis a múlt miatt, mert úgy véljük, hogy még nem léptünk tovább az adott személyen. Saját röpke sztori: engem megcsalt a barátom, elég hosszadalmas szenvedésen mentem keresztül, majd belépett az életembe egy személy, akinek köszönhetem, hogy túl léptem azon a borzalmas időszakon. Ami itt a lényeg: én sem akartam belekezdeni a múlt miatt, mert féltem, hogy nem fogom eléggé szeretni, nem akarom megbántani, és a hasonlók. DE! Elmondtam neki az érzéseim, megértette, és szépen fokozatosan haladtunk fölfelé a "szerelem lépcsőjén". Én továbbléptem, majd boldog párkapcsolatban éltünk. Ennek ugyan már több éve. Mindenképp azt tudom tanácsolni, hogy beszéljétek meg. :)
2017. nov. 19. 23:25
 2/12 anonim ***** válasza:

Hát éretlen vagy-e vagy sem, azért ha nem vagy tisztában az érzéseiddel, úgy sem érdemes kapcsolatba kezdeni, csakmert a másik érted.

Inkább tanulj ebből, hogy az életben máskor vedd ezt észre előbb.

2017. nov. 20. 08:29
 3/12 anonim válasza:
Mindent meg lehet oldalni. Beszeljetek meg es ennyi. Ha szeret, nem hinnem hogy ezek utan elkuldene.
2017. nov. 20. 10:34
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez szánalmas! Hívd fel, mond el neki az egészet őszintén és meg fogja érteni! Csak ne bőgj!
2017. nov. 20. 13:02
 5/12 anonim ***** válasza:

Mindenképpen beszélj vele! Ha elmondod ezt az egészet neki amit ide leírtál, akkor meg fogja érteni. Az a fontos hogy legyél vele őszinte, esetleg elmondhatod hogy mit érzel iránta, viszont azt tudasd vele szerintem hogy nagyra becsülöd hogy ilyen rendes volt veled, és hogy a kiborulásnak semmi köze őhozzá. Így ha esetleg nem tud/akar neked megbocsátani, akkor is tudni fogja később, hogy nem ő rontott el valamit (ami rajtad ugyan nem segít, de rajta viszont igen).

Remélem tudtam segíteni :)

2017. nov. 20. 18:17
 6/12 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek adtam a zöldet.

Igen, szánalmas vagyok tudom jól.

Első lépésben csak elküldtem egy zeneszámot neki, ami körülbelül az érzéseimet takarja. Rettegek szó szerint, hogy ,, ez a hajó már elment ". Nem is tudok arra gondolni, hogy megbocsát, vagy minden rendbe jön ezek után. Pedig mennyire, de mennyire boldog lennék.

Hogy lehettem ilyen vak és buta? Lassan 2 hónapja történt az egész, 2 hónap kellett ahhoz, hogy rádöbbenjek milyen idióta vagyok. Nem alszok, nem eszek, félek, hogy mást talált. De ha talált, akkor Ő megérdemli, hogy boldog legyen, megérdemli, hogy szeresse valaki. Én pedig megérdemlem a szenvedésem most, azért amiért neki okoztam kínokat. Mert okoztam egyik barátja, aki legjobb barátnőm fiúja, hogy magába roskadt, 2 hétig mosolyogni sem látták nagyon, majdnem elsírtam az iskola közepén.

De megpróbálom, már nem veszíthetek semmit. Legfeljebb Őt örökre.

2017. nov. 21. 22:11
 7/12 A kérdező kommentje:

Ajj, elírtam, összevisszaság van bennem.

Mert okoztam. Egyik barátja, aki legjobb barátnőm fiúja mondta ma

2017. nov. 21. 22:13
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Mindenképp beszélj vele, ha tényleg szeret, akkor megpróbáljátok. :)

18 éves vagy, ennél sokkal nagyobb gondjaid lesznek a szerelmi életedben, de kívánom, hogy ezek a dolgok kerüljenek el téged. :)

2017. nov. 24. 22:50
 9/12 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul érzem magam. Próbálom magam összeszedni, hogy beszéljek vele. De nem rontok ajtóstól a házba vissza. Finoman, apró lépésekkel. Személyesen nagyon félek neki elmondani, lehet gyerekes, de csak leírni tudom neki. Élőben, telefonon semmi nem lenne belőle, lehet csak sírnék. Gondoltam rá, hogy csak becsengetek hozzájuk, mert tudom hol lakik, hogy itt vagyok beszéljük meg kérlek. :(
2017. nov. 25. 01:14
 10/12 A kérdező kommentje:

Most is azért vagyok fent, hozzá beszélek a saját fejemben.

Vele fogok ma is álmodni. Ami mikor alszok nagyon jóó, bár valóság lenne. Lehetett volna, ha nem lettem volna kur va buta :)

Összeszedem minden bátorságom. Egyik legjobb tanács, amit kaptam és jó ötletnek tartok, hogy hívjam majd el majd karácsonyi vásárba, talán a hangulat is más lesz ott és hátha lesz ünnepi varázslat is és boldoggá tehetem őt is, magamat is.

Legszebb ajándék lenne Karácsonyra, ha megint látnám úgy mosolyogni rám, miattam. Azokkal a szemekkel, ahogy rám nézett.

Annyira nevetségesnek tűnhetek, tartásomnak kellene lennie, de érzem, rájöttem, hogy én csak szerelmes vagyok. Csak miért most? Ha akkor tisztázok magamban mindent, most minden csodálatos lehetne.

2017. nov. 25. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!