Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak egy nyomorult aspirin...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak egy nyomorult aspirin voltam?

Figyelt kérdés
Tehát a sztori a következő: Össze jöttem egy velem egykorú lánnyal(ő kezdeményezett), aki kb. 1-2 hete szakított előző fiújával. Egy ideig együtt voltunk, de lassan egy hónapja nem találkoztunk, mert neki sehogyese alkalmas... :/ Most meg látom Facen, hogy valami más srác kezét foglya meg, meg képeket rak fel vele stb.. Most vagy én vagyok féltékeny, vagy csak fájdalom csillapítónak kellettem ... :'(
2015. szept. 26. 13:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Jajaja, az marha nagy kapcsolat lehetett, szerintem a csaj totál nem nézett rád úgy, mint pasira, csak unaloműzőre.
2015. szept. 26. 14:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát ezt nagyon beszoptam :$$ Csak az a szivás, hogy éreztem valamit iránta...
2015. szept. 26. 14:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak egy kis űrt töltöttél be nála sajnos :\
2015. szept. 26. 15:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Az voltál.

Gáz ez a csaj.

2015. szept. 26. 15:09
 5/5 anonim válasza:
Hát..A csajnak egyáltalán nem vagy fontos akkor..Ne érts félre,nem rossz indulat..csak ne ragaszkodj olyas valakihez aki nem ragaszkodik hozzád..Hagyd a fenébe
2015. szept. 26. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!