Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? (fontos) 15/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (fontos) 15/L

Figyelt kérdés
Na szóval. Van egy fiú osztálytársam aki már régóta tetszik.Tudni kell róla hogy nagyon csajozós, sosem mertem kezdeményezni. Kiderült aztán hogy én is régóta tetszem neki. Szerintetek adjak neki esélyt mert hát házi nyúlra nem lövünk, és hogyan éreztessem vele hogy tetszik nekem? Félek hogy elutasít, kiröhög az egész osztály.

2017. nov. 18. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem csak mosolyogj amikor veletlen talalkozik neha a tekintetetek, vagy amikor beszelsz vele koszonsz neki stb. Ne kezdemenyezz, ha bejossz neki ugy is jelezni fogja
2017. nov. 18. 21:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Szokta jelezni,de en hogy jelezzem neki hogy tetszik nekem. Nem vagyok az a szemebe mondos tipus.
2017. nov. 18. 21:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha beszéltek, légy kedves, érj hozzá a kezéhez.

Ha nagyon csajozós, ignoráld néha, hogy ne legyen túl magabiztos.

2017. nov. 18. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!