Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Segítség. Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Mit tegyek?

Egy 15 éves lány vagyok. Viszonylag sokan vagyunk egy osztályba, és csak 1 fiú van. 9.-be járok. Ezzel a fiúval nagyon jó barátok vagyunk már év eleje óta.

Nos, már rég óta tetszik. Van egy barátnőm, neki szintén tetszik. Az egyik nap felhívott magával a kollégiumba, és lesmárolt. Ő az a tipikus kavarós fiú, de most nem annak tűnt. Komolyan nézett rám, és nem tudok mit tenni, hisz nekem is tetszik és (elvileg) én is neki. Rég óta jóba vagyunk, nem hiszem, hogy átverne vagy valami... A Másik, hogy a barátnőmnek is tetszik, aki egyszer smárolt már vele bepiálva. Megharagudna? Hisz őt sem érdekelte, hogy mit éreztem. Vélemény??

2017. nov. 18. 07:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Figyeld a fiú reakcióit!

Lánnyal meg ne törődj :)

2017. nov. 18. 09:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem beszéld meg a barátnőddel. De abban igazad van hogyha őt sem érdekelte hogy te hogy érzel akkor nem lesz úgymond joga kiakadni ezen. A helyedben a sráccal is megbeszélném, hogy még is mennyire gondolja komolyan.
2017. nov. 18. 09:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!