Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Higyjek a többieknek vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Higyjek a többieknek vagy csak a barátomnak?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja hogy a barátom minden csajával max 2 hónap után lefeküdt ès dobta ez után őket. 2 és fèl hónapja együtt vagyunk és megkérdezte hogy lenne e kedvem ott aludni. Anyum elengedett, tudja hogy kinél alszok ott. Ma beszélgettünk és felhozta, hogy amikor ott alszok majd csinálhatnánk "dolgokat". Egyértelműen arra gondolt, én mondtam hogy még nem akarom és elfogadta. Èn nem hiszem el hogy csak 'arra' kellenék neki. Nektek mi a véleményetek erről? Amúgy barátom 20 éves, én 14 (nem a korkülömbségről szóló kommenteket szeretnék, tudom hogy idősebb)
2017. nov. 17. 19:30
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát ha ezt mondják akkor várj vele legalább fél évig míg eggyütt lesztek vagy 1 évig és max utána feküdj le vele ha úgy érzed.

Amugy de jó neked hogy ott aludhatsz én 16 évesen nem aludhatok ott.

2017. nov. 17. 19:31
 2/10 anonim ***** válasza:
30%
Kis naiva...
2017. nov. 17. 19:40
 3/10 anonim ***** válasza:
#2 ne légy ennyire megkeseredett hogy másokak még itt is elcseszed a kedvét.
2017. nov. 17. 19:45
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem is vagyok az XD

A kedvét az embereknek az cseszi el, hogy fizetésük alig van, míg focista hüly***gyerekre elkölt a kormány minden pénzt, aminek a 99%-a mínusz, ugyanis eddig a napig a ráfordított összeg mindössze 1%-a jött vissza XD

Na ez elkeserítő, én nem te ***XD

2017. nov. 17. 19:49
 5/10 anonim ***** válasza:
A saját érdekedben mondom: NE feküdj le vele! Még...
2017. nov. 17. 20:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Véletlenül se feküdj le vele!

Leírásod alapján nekem erős rá a gyanúm, hogy valóban csak arra kellenél neki. 22 éves nő vagyok, van azért már tapasztalatom a férfiak terén, s hidd el, nem veszítesz azzal semmit, ha nem adod oda magad egy ilyen alaknak (sőt, csak nyersz vele).

2017. nov. 17. 20:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Pontosan, legyen eszed.

Egy nőt az ereje és a tartása tesz naggyá, nem a naivitás és a butaság.

Az visszatetsző és kihasználhatnak miatta az életedben rengetegszer!

Van olyan hölgy aki házasságért van és nem holmi dogmatikus neveltetésből kifolyólag, hanem mert ennyire erős természete van, te pedig még csak 14 vagy.

2017. nov. 17. 20:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem beleszólni akarok, de azért az a szüleidtől is durva hogy 14 évesen elengednek éjszakára egy 20 éveshez.
2017. nov. 17. 20:55
 9/10 anonim válasza:
Hasonlóan volt ilyen eset az ismeretségi körömön belül annyi különbséggel, hogy a lány egy évvel fiatalabb volt nálad. Én is csak azt tudom tanácsolni,mint az előttem lévők, még ne add meg magad neki csak idővel,ha bír addig várni(elvégre is csak van alapja ha sokan ugyanazt állítotják róla)
2017. nov. 18. 11:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Gratulálok, 14 évesen egy 20 évessel jársz, a mai lányok naivak, és idióták
2017. nov. 18. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!