Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek még a legjobb barátomnak?
Szeptembert kb végig veszekedtük, de azt megbeszéltük a hónap végére (idegesek voltuk most mindenkinek összejött minden, család, vizsgák). A veszekedés előtt kb olyan voltunk, mint akik járnak, miután kibékültünk alig engedte, hogy hozzáérjek.
Én folyamatosan azt éreztem, hogy már nem szeret, de ő mondta, hogy félreértem, ő kedvel (de nem mondta, hogy szeretne), úgyhogy bennem van, hogy nem szeret.
Most az utóbbi 1-2 hétben (főleg 1) kezdte el tűrni,hogy hozzáérjek (megölelés ilyenek), de magától nem kezdeményezte. 1-2× mintha bókolt volna, meg nézett volna rám elismerően (amikor kiöltöztem), de nem nyít. Idő kell neki? Nagyon félek, hogy elveszítem...
Múltkor bírkóztunk nála, azt ő kezdeményezte. Néha szokott cukkolni, néha észre se vesz...
Teljesen bizonytalan vagyok,beszélni nem akarok vele, mostanában volt pár komoly beszélgetésünk, és nem akarom, csak a megbeszélesekkel zaklatni.
16 évesek vagyunk, én a lány,ő a fiú
Szerintem hagyd hogy spontán történjenek meg a dolgok, ne izgulj így rá a dologra
Talán ha ennyire nem akaszkodsz rá akkor észbe kap hogy hoppá ez a csaj se fog örökké teperni utánam
Szoval kicsit hagyd a folytonos megbeszélni kéne dolgot stb
Kicsit teperjem ő
Bár most tetszik neki hogy ezt teszed ezert tesz rá egy lapáttal
Szerintem :)
Igen, én is arra gondoltam, hogy a megbeszélést hagyom egy ideig.
Azt hogy érted, hogy ne akaszkodjak rá? Kb mindennap látom az iskolában, sokat is lógunk együtt.
Azzal nincs gond
Ugy ertem ne simogasd vagy olelgesd nem kell sokszor hozzáerni, érezze azt h már annyira nem erdekled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!