Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak tetszik még a legjobb barátnőm?
Figyelt kérdés
Az egész úgy volt, hogy a jelenleg barátomnak kezdetben a legjobb barátnőm jött be, de ő nem adott neki esélyt és utána kezdtünk mi megismerkedni, összebarátkozni most meg együtt vagyunk. De most is rendszeresen irogat a barátnőmnek, és vele lassan többet beszél mint velem mert távolabb élünk egymástól és nehéz megoldani a gyakori találkozást. A minap meg olyant irt a barátnőmnek, hogy orálisan kényeztetné őt. Erre a barátnőm meg kérdezte hogy "hülye vagy?" ő meg azt írta "Persze ha nem lenne a jelenlegi helyzet". Akkor én most csak egy helyzet vagyok?2017. márc. 11. 10:04
1/3 anonim válasza:
Fúj. Szakíts vele, de sűrgősen. Jobbat érdemelsz.
2/3 anonim válasza:
Ha nincs ló, jó a szamár is... Szakíts vele!
3/3 anonim válasza:
Pff szerintem is dobd ki es akarhogy konyorog hagyd.. Tiltsd le a francba ugyse fog felkeresni eloben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!