Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok (vagy akár fiúk) ti hogyan tudtok elfelejteni valakit? 14/l
Figyelt kérdés
Egy fiúba szerelmes voltam/vagyok aki egy évvel felettem járt (általánosban) és ugye tavaly elballagott. Azóta se tudom elfelejtni, pedig már nem is beszélünk. Minden nap rajta jár az eszem és csak azért megyek pl városba hogy hátha találkozok vele stb.. agyban már rég túl szeretnék lenni rajta de egyszrűen a szívemben nem tudok! Van valami "gyógymód"erre ami esetlej tudna segiteni? Előre is köszönöm!2017. nov. 16. 20:53
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én is remélem , hogy egyszer majd ez az egész elmúlik, ugyanis tényleg felesleges, csak magamat idegegelem vele..
2017. nov. 17. 06:56
12/12 anonim válasza:
Idővel elmúlik és majd jön valaki, aki viszonozza is az érzéseidet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!