Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány a suliban. Mit csináljak? Többi lent.
Nem beszélgettek ,ergo nem ismered ,ergo nem lehetsz szerelmes ,szóval inkább ábránd, tetszik neked a csajszi :)
Ha nem nyitsz a lány felé ,nem ismerheted meg :) a lányok többsége meg elvárja hogy a fiú kezdeményezze az első dolgokat ,értsd :köszönés ,beszélgetés,csók ,stb.(lányként írom hogy hülyeség,mert én szoktam lányként kezdeményezni ,ez nem a tartástól meg az önbecsüléstől függ ,csak én, meg az ilyen téren hozzám hasonló lányok talpraesettebbek)
Szóval kezdj el ismerkedni vele :) A legeslegfontosabb dolog : add önmagad! mindig! Illetve fontos ,hogy ne facebookon kezdj el ismerkedni ,Istenem,a legp*cstelenebb dolog. SZEMÉLYESEN ,kérlek ,férfi vagy nem lehetsz ennyire puhap*csű
Először köszönj ,mosolyogj rá. Majd idővel ha egy társaságba jártok / egy hobbitok van ,vagy van bennetek bármi közös, az alapján kezdj vele beszélgetni. Utána fog magától jönni ,ösztönösen :) Sok szerencsét!
Ha van barátja, akkor hagyd békén.
=> PONT <=
Szerintem teljesen mindegy, hogy van barátja vagy sem. Attól függetlenül elmehetsz vele bárhova,beszélgethetsz vele és simán köszönhetsz is neki. És ne félj megszólítani,a lányok szeretik a talpra esett fiúkat. Az se baj ha nem vagytok osztálytársak, csak könyörgöm ne Facebook-on ismerd meg! És a kérdésedre a válasz: tetszik neked a lány, de ez így nem szerelem. Ha megismered akkor majd lehet hogy később szerelem lesz.
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!