Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szerintetek rossz az ha alacsony vagyok?
Kedves utolsó válaszoló!
Ahogy látom te is lecsúsztál az "életre való tanulásról".
azt csak hiszed haver. mindent elértem amit el lehet :) és igen büszke vagyok rá, még a 30. előtt lakás kocsi nyaralás stb. ne irigykedj bébi csináld utánam.
én büszke vagyok rá és magamra!
Pff...HAVER.
Legyél boldog!
De azért majd két nyaralás között lapozd át a Helyesírási kéziszótárt is,meg tanulj meg tisztességesen beszélni a gyerekekkel (" Figyu hanna eszed semmi")
Pussz:Egy sorstársad ;)
ne netezzek
jezusom
mindenki kb. netezik mar
nem 20. szazadot irunk😅
arrol nem is beszelve hogy nem egy olyant lattam a suliban is h alsosok neteznek lol
nincs ezzel semmi szerintemxd
Az érzés, amikor fogalmad sincs miért feljösdz gyakorira, csak, hogy röhöghess, és már az első kérdezőn látszik, hogy nem becsüli túl nagyra az emberi intelligenciát... Legalábbis nem használja. Sokszor látod, hogy alsósok neteznek? Hát igen, ez teljes valójában megmagyarázza, hogy miért teszel fel gyakorira, idegeneknek egy kérdést, full értelmetlen témával kapcsolatban. Istenem... Most azt várod, hogy felmagasztalják azt a 152 cm - det? 14 keserves év óta boldogítod a Földet, sok dologra rájöhettél volna. Ezek között szerepel az ízlés is, mint tény. Rossz - e az, hogy alacsony vagy? Nem mindegy? Ha rossz, akkor mit csinálsz?
Vagy csak véleményt szeretnél? Van egy tuti módszerem... Beszélgess! Személyesen. Ismerőseiddel. Barátaiddal. Apáddal. Édesanyáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!