Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok segítség! Ti mit tennétek? A többi lent!
Ez kicsit hosszú lesz de szeretném ha átfutnátok és tudnátok tanácsokat adni.
Van egy fiú az osztályomban,mindketten bioszosok vagyunk és azt hiszem beleszerettem. Szoktunk is beszélgetni néha de nem olyan sokszor. Ha beszélgetünk általában meg szokta kérdezni hogy vagyunk (a barátnőmmel szoktam lenni) vagy valamit viccelődik. Egyszer kétszer ráírtam és ő válaszolt,volt egy hosszabb chatelésünk is de ő sose szokott rám írni. Viszont két másik lány osztálytársammal elég gyakran szokott beszélgetni. Az egyik lány kitűnő tanuló és nagyon jó lovas (több versenyen is volt és nyert is). A másik lány majdnem kitűnő és ő is nagyon jól lovagol (ő most kezdte a versenyzést). Én négyes tanuló vagyok és még csak tanulom a lovaglást. A fiú is kitűnő tanuló és nagyon aranyos meg vicces. Ja és a két másik lány is bioszos. Sokat gondolok a fiúra és néha elhatározom hogy ráírok de nem merek (kicsit félénk vagyok). Meg amikor chateltünk mindig úgy éreztem mintha untatnám (több mint valószínű az önbizalom hiányom miatt). Viszont van egy kis bökkenő. Jóban vagyok egyik fiú osztálytársammal (csak barátilag) és a fiú (akit szeretek) azzal a fiúval van jóban akivel az én fiú haverom nincs jóban (nem kell itt verekedésre meg ilyenekre gondolni csak beszólogatnak egymásnak). Persze a fiú (még mindig akit szeretek) nem szokott beszólogatni szóval mi amolyan kívülállók vagyunk. De kezdem úgy érezni hogy a másik fiú elkezdi megváltoztatni azt a fiút akit szeretek.
A válaszokat előre is köszönöm (és azt is hogy elolvastátok :) )
15/L
Huhaaa.
Szóval szerintem ne érdekeljen a többi lány. Ki nem csinálja le Miss."Tökéleteséket"?!
A részedről pedig több önbizalmat,okés? :)
A fiúval pedig ne csak chatelj,beszéljetek eloben is,hátha van valami közös témátok.
Mondjuk ha megkérdezed hogy mit csinált tegnap vagy ő visszakérdez akkor mondhatsz hogy valami filmet vagy sorozatot néztél vagy ő és háha ismeri és szereti.Ha nen akkor beszélgessetek arról hogy miket néz ő vagy te.Hátha lesz közös.
Hajrá! :)))
15/L
Hat figyelj szerintem LEHETnala eselyed es nem kell aggodnod amiatt hogy a masik baratod baratja elrontja...
Amugy szeretsz lovagolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!