Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy lány és nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány és nem tudom, hogy viszonozza-e?

Figyelt kérdés

Szóval van ez a lány.Hivjuk Boginak.Szóval Bogi nekem tetszik.Elég sokat szoktunk beszélni egymásssal.A komolyabb témáktol egészen a viccekig,bármin tudunk csevegni.Meg mindig engem kér meg majdnem mindenre.(ilyenek,hogy irjam le neki a házit,vegyek le valamit neki mert alacsony stb.).Nekem ezekből úgy tűnt,hogy teszek neki.De nem rég volt sulidiszkó ahol legjobb barátnői is ott voltak.Minden rendben ment mindaddig mig a barátnői(eléggélátszóan)kifogást kerestek,hogy csak ők maradjanak.Nekem egyből leesett és mondtam is nekik,hogy nem zavarok?Ők mondták hogy nem.Utána elmentek a WC be Bogival és amikor visszajöttek alig szólt hozzám 3órán keresztül.Csak utána amikor készültem menni.

Szóval szerintetek még tetszem Boginak?Ha igen mit tegyek?

13\F

(A "ez túl korai válaszokat megtarthatjátok magatoknak")

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

2017. nov. 11. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ebből nem lehet tudni! Van egy Bogi ismerősöm és egy hozzá kapcsolódó kérdés : hanyadikos vagy és jó tanuló vagy e (ha lehet jegyet írj)
2017. nov. 11. 20:12
 2/4 A kérdező kommentje:
7-esek vagyunk mind a ketten.Ő kitűnő tanuló,nekem 2 négyesem volt(rajz és töri)
2017. nov. 11. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Ez túl korai hogy egy 13 éves megmondja mit csinaljak...bogika le se szar hala istennek

Üdv a vilagban

2017. nov. 14. 15:09
 4/4 anonim válasza:
Ne hagyd, hogy a barátnői falazzanak neki. Állj elé és mondd el az érzéseid. Mondd el, hogy zavar, hogy nem tudod mi történt. Kérdezd meg ő mit érez. :)
2017. nov. 14. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!