Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az jóval idősebb férfiakat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annat. kérdése:

Az jóval idősebb férfiakat szeretem? Ez probléma?

Figyelt kérdés

16éves vagyok.a barátnőimnek már pasijuk van,én viszont rá sem nézek a velem egykorúakra.ha esetleg udvarolni próbálnak,minél hamarabb lerázom őket.2 éve van egy "oriási titkom" amit nagyon szégyellek. Egyszercsak szimpatikus volt egy filmszinész (30+)aztán 2éve realizáltam ,hogy vonzódom egyes jóképű 40+férfiakhoz akár szexuálisan is.

Nemtudom mi lehet az oka.igazából undorodom mikor egy fiatal nő idősebb tatával jön össze.és borzalmasan szégyellem magamat.még senkinek nem mertem elmondani,bár nagyon jó kapcsolatban vagyok anyukámmal,ezelött mindent megbeszéltünk.saját magam előtt is szégyellem a dolgot de nincs mit tennem az érzés ellen.

Sokat olvastam apa komplexusról is.a szüleim elváltak amikor 4éves voltam de rendszeresen tartottuk a kapcsolatot,és gyakran összejártunk.3éve azonban kiköltöztek angliába,es évente csak egyszer találkozunk.segitsetek!mit tegyek?

2017. nov. 11. 20:02
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én teljesen ilyen állapotban vagyok. Csak egy évvel fiatalabb vagyok nálad :).
2018. jan. 2. 17:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Előző!

Milyen korosztály vonz?

2018. jan. 2. 20:42
 13/14 anonim válasza:

Nekem azért van maximum. A 30. De azért 15 évesen sok így is. Nem tudom, hogy miért van ez, nem biztos, hogy apakomlexus.

Kérlek ne írogasson senki. Nem szeretnék ismerkedni, főleg nem itt. Köszönöm a megértést!

2018. jan. 3. 19:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem pszichológus segítene megérteni, hogy mi van, és segítene valami útmutatóval, hogy hogyan kezeld.
2018. máj. 15. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!