Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom szertni a barátnőm. Help. Pls?
A szeretetet nem lehet irányítani, ha 5 hónap után is csak annyi van benned hogy "rossz lehet" nélküle, akkor nem őt szereted hanem a tényt hogy valakivel kapcsolatban vagy. Szerintem szakíts vele, és valaki olyat keress, akivel nem kell erőlködnöd hogy megszeresd.
Első barátnő, tudom hogy nehéz ilyenkor szakítani, de nem csak neked, neki is jobb lesz ha szétmentek. Ha nem szereted őt ennyi idő után sem, szerintem nincs sok értelme szenvedni, ő is jobban jár, ha valaki olyannal jön majd össze aki szereti őt igazán, meg te is, ha találsz valaki mást később.
Egyébként minél később derül ez ki, annál nagyobb fájdalmat okozol a lánynak, ne légy önző, ha tényleg nem megy, ne álltasd.
A szeretet nem olyan, mint mondjuk a töri, hogy meg tudod tanulni... Érezni kell.
Azért durva, hogy 5 hónap alatt nem sikerült, szerintem inkább szakíts. Keress egy másik lányt. Megértem, hogy nehéz lesz a szakítás, de az nem kapcsolat, ha csak az egyik fél érez valamit a másik iránt:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!