Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srac,19 eves, es nagyon bejon de nem tudom hogy keruljek hozza kozel. Tippek?
Figyelt kérdés
Szoval par hete ismerkedtunk meg, egyutt jarunk egy ilyen fiataloknak rendezett talakozora ahol egyut zenelunk meg enekelunk. O gitarrozik en pedig enekelek. Azon a napon amikor megismerkedtunk beszelgetni kezdtunk is kezdtunk de azota nem beszelunk, ha elmegyunk egymas melett a suliba akkor koszonunk de nem beszelgetunk. Arra gondoltam hogy eliesztettem valamivel vagy mondtam valami rosszat, es ha ez igy van akkor mit tegyek hogy kozelebb keruljek hozza? Parszor lattam egy lanyal beszelngetni de azt hittem hogy csak baratok, de aztan kiderult hogy annyira kozel allnak egymashoz hogy mar egy parnak szamitanak... mit tegyek?2017. nov. 11. 00:18
1/2 anonim válasza:
Ha taliztok menj oda kérdezd meg mizu esetleg beszelj a zenerol stb.... Ebbe nincs semmi. Aztan meg majd alakul. Azt anugy is lehet latni hogy bejössz e neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!